-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jony2420
tag
sziasztok tudna valaki segiteni, van egy pc-m Pentium Processor G4400,3M Cache, 3.30 GHz, memória 4GB ram grafikai kártya az alapdeszkán intel hd 510, (az adatait sajnos nemtudom) azt szeretném megtudni hogy , hogyan tudnám növelni a teljesitményt , mert nemindulnak a 3D lövödözős játtékok, valahogy fullad le a gép ha játékról van szó, kérlek benneteket segitsen valaki...
-
Jony2420
tag
válasz netpeti98 #67705 üzenetére
hát valójában nem játékokra vettem, csak ugy bementem az és vettem egy kész gépet, csak a napokban kedvem támadt játszani, hát észrevettem hogy valahogy fuladnak a játékok, de nem is a legujabbak hanem a 2008-2013 évjáratu játékok érdekelnek, tehát akkor egy jobb minéségu grafikai kártya, és mé + 4gb ram, enyit kellene még belenyomni a gépbe ha jól értem ...
-
Jony2420
tag
válasz svgyula #67719 üzenetére
tehát ilyen a felépitése a pc nek amit vettem : alaplap: ASUS B150M-PLUS, Skylake-S , Processzor:Intel Pentium G4400, 3M Cache, 3.30 GHz, memória 1x 4GB ram ,1066.7 MHz grafika az alaplapon Intel HD 510, 1TB HDD , CD/DVD rom nincs!! instalácíó Windows 10 usb edition, hát nagyjából enyi...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest