-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
válasz Norbi095HUN #19458 üzenetére
A nulladik lépésről se feledkezz meg. Célszerű a jelenlegi rendszeredről egy partíciómentést csinálni. Alább linkeltem, hogy én mit használok erre a célra.
-
szundybence
aktív tag
Van egy érdekes kérdésem:
Angol Windows8.1-es notebookot frissítettek w10-re tiszta mentésként és le van törölve az old könyvtár. Megvenném ezt a notebookot, de nekem magyar w10 kéne majd rá. Meg lehet csinálni úgy, hogy jogtiszta aktivált legyen a w10? (ha nem, akkor nem veszem meg) Ha igen, akkor hogyan?
-
szundybence
aktív tag
válasz Воланд #22188 üzenetére
csupan megprobalom felhivni arra a figyelmedet, hogy amikor egy kornyezet tobb ezer kulonbozo hw elembol es tobb ezer kulonbozo sw elembol epul fel, akkor
Ezt a mondanivalódat már többször elsütötted a winfos védelmében a legkülönbözőbb megfogalmazásokban, a legkülönfélébb problémákra. Nem kellene. Ott az Ubuntu. Éles rendszer 32 GB-os pendrájvon. Különböző gépekbe bedugom, indítok róla, és megy. Nincs driver telepítgetés, nincs kékhalál, nincs semmi probléma. Most ilyenkor mi van? Szóval a picipuha nincsen rászorulva a te védelmedre. És akkor is egy kalap sz@r lesz, ha egymillió javítás jön ki hozzá. És a tömegek akkor is azt fogják használni. Érted ezt? Undi a magyarázkodásod. Csupán ezt akartam mondani. Pont.
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy X5-ös ASUS notebookot, Windows 7H.P. holt rajta gyárilag. Frissítettem Windows -re. Egy kivételével minden jó. A Skype webkamera képe fejjel lefelé áll. Tudtok valamit tanácsolni?
[ Szerkesztve ]
-
szundybence
aktív tag
válasz szundybence #24212 üzenetére
Erre esetleg tudnátok valamit mondani?
-
szundybence
aktív tag
Sajnos a 4 megoldás egyike sem működik nálam.
1 Nincs nekem olyan, hogy: "video Capture Filter", ezért állítani sem tudom.
2 Az ASUS-nak erre a modellre csak W7-ig volt drivere. Megpróbáltam azért, de nem fogadta el.
3. A Driver Detective Egy ősrégi wxpés program, ami a 64 bites w10-emen nem fut.
4 Ez pedig nem létezik nálam: HKEY_LOCAL_MACHINE point right SOFTWARE point right Sunplus SPUVCb point right VIDEOPROCAMP. Semmi hasonló sincsen a SOFRWAER alatt már.
Szóval ez sajna nem megy. Talán valami más megoldás?
-
szundybence
aktív tag
válasz szundybence #24212 üzenetére
Hátha valaki még belefut ebbe a hibába:
https://www.youtube.com/watch?v=U9l4PfFWFz0
Ez a film megoldotta a problémát. Nem a megfelelő driver volt fenn. Bonyolult kiválasztani, hogy melyik kell. Már nem áll fejen a kép. -
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a w10 Home változatában (magyar) a frissítéseket lehet-e már valahogyan automatikusról kézire kapcsolni?
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
Ki lehet-e valahogyan kapcsolni az automatikus frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Interactive Brokers társalgó
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vallás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Így készül egy Earfun headset
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest