Aktív témák
-
.morrowind.
csendes tag
sziasztok.azt szeretném kérdezni valakitől aki ért hozzá, hogy biztonsági szempontból nézve,egy sandbox alkalmazás használatával,ki lehet e váltani az általános felhasználói fiók használatát,és csak rendszergazdaként bejelentkezve használni a rendszert.
CIS
-
.morrowind.
csendes tag
-
.morrowind.
csendes tag
Sziasztok.Érdeklődnék, hogy ha általános jogú felhasználóként használom a gépet,csak én,otthon,kell e jelszó ehhez a fiókhoz,a rendszergazda fiókot csak telepítés,és frissítéskor használom,és az jelszóval védett.
CIS
-
.morrowind.
csendes tag
válasz Psychonaut #47382 üzenetére
Szia.Külső támadásokra gondoltam,(távoli hozzáférés,stb..)ha minden komolyabb változtatáshoz rendszergazda jelszó kell,akkor nem tudom van e értelme a sima fiókot is levédeni,csak jómagam használom a gépet ,és nincs rajta semmi,csak ez a sok jelszó......
CIS
-
.morrowind.
csendes tag
-
.morrowind.
csendes tag
Sziasztok.Tanácsot kérnék, WIN7 tűzfalát elég alap beállításon használni,vagy érdemes valamit állítani a nagyobb biztonság érdekében.És ha igen mit?Nem merem elállítani nem értek hozzá.Eddig comodót használtam,tökéletes volt számomra,de kiváncsi vagyok a win7 falára,mert ha lehet házon belül megoldani , akkor hagy szóljon.Nem warezolok,nem járok semmilyen húzós oldalon,ahogy szokták mondani,de ennek ellenére ha lehet erősebbre állítani akkor szivesen venném a tanácsokat.Köszi.
CIS
Aktív témák
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest