Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Olcsó Temu-riválison dolgozik az Amazon
- 10 milliárd humanoid robotot jósol 2040-re Elon Musk
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI kábel TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- VPN topic
- Windows 11
- Milyen routert?
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Problemam lenne, nehezen meghatarozhato, de megprobalom.
Szoval elinditom a winXP-t, betoltodnek lassan a dolgok, hatter, elindul winamp meg tcommander (betettem oket a startupba) es a system trayben is megjelennek az ikonok. Es itt a problema, mert nem mindegyik, es valtakozik, hogy mikor melyik. S bizony, ha nem toltodik be az osszes ikon, akkor az iinternetcsatlakozassal is problemak vannak, mert akar tobb percen keresztul nem tudok hozzaferni (egerrel) az Xp also kezelofeluletehez (gyorsindito akarmi -angolosan qiucklaunch- illetve system tray) es persze, mivel itt jelennek meg a kinyilo ablakok is, egerrel lehetetlenseg a programok kozt valtani, mintha az egesz rendszer lefagyott volna. Termeszetesen ctrl-alt-del is hasztalan, de peldaul a mar elindult programok mennek rendesen, csak ujat nem lehet elinditani. Csak sejtem, hogy a halokarira var, hogy megszulessem a kapcsolat s a system trayben megjelenhessen a 2monitorbol allo ikon.
Szoval eredendo problema, hogy nem load-ol be minden programot a winxp a systray-be. Viszont, ha kulon elinditom oket, boot utan, akkor megjelennek szepen s akkor nem jon elo ez a fagyasszeru jelenseg.
Config ott van az adataimnal, driver volt mar mindenfele fent, szoval nagyon szepen megkoszonnem a segitseget igy elore is.
U.I. Bocs a hosszu fejtegetesert! -
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz sszever #4058 üzenetére
Nem, siman xp utan. Peldaul elso driverek fent vannak, s peldaul az atitray-tools mar nem hajlando mindig beloadolni. Virusok: nagyon valoszinutlen, akkor is volt problema mikor net nem volt, akkor meg nem volt honnan virust kapjak. Sajnos mindegyik alkalmazas szukseges, 2 antivir program -avast, avg-, kerio pf, shutdown expert, hangcuccok -ac97 kodek- meg ati-traytools. Ezek mind kellenek... Mas otlet?
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz Dr. Romano #4061 üzenetére
OK, koszi, 1 probat meger...
-
venember83
nagyúr
válasz Dr. Romano #4061 üzenetére
Nem mukodik, ugyanez megy msconfig-bol is, kosz a szandekot, de nem.
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #4059 üzenetére
Megvan a megoldas!!! Nyomorult Realtek halokari a hibas! S most meg fagyogatott is par masodpercre a rendszer, valszeg IRQ-problema... Szoval nem lenne rossz otlet 1 hardveres halokarit szerezni, nem ezt a Realtek 8100C LAN Chip-et hasznalni. Kosz mindenkinek a segitseget!
-
venember83
nagyúr
lehetseges, hogy letoltoprogram miatt fagy a rendszer par masodpercre? par masodpercre mintha lemeredne az egesz desktop. Nos?
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #4050 üzenetére
Problema bizonyos mertekben megoldodott, mar legalabb nincs olyan, hogy lefagyna par percig a rendszer csatlakozaskor (fix ip mellett), a 3Com halokari megoldotta, szoval Realteket ki kene dobni az ablakon mint a tobbi integralt (hang, vga) vackot, nem lehet mindent szoftveresen megoldani, neha a dragabb, de hasznalhatobb hardveres megoldast kell valsztani, ejnye-bejnye Realtek!!!
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Sajnos megint ide kell irjak, mert nem tudom mit tegyek. Szoval volt 1 kis szep kek kepernyo, ahol szepen kiirta a win, h IRQL_not_less_or_equal, vagy valami ilyesmi s elkezdte a c:\-re rakni a RAMbol a cuccokat. Megvan a fajl, de nem tudom letorolni, mert nem engedi ez a nyomorult. Ja, s en ki tudok osztani IRQ-t manualisan, h ne zavarja itt 1mast ket cucc? Meg nem tudom mi zavar mit, ezert nagyon orulnek annak is ha vki megirna, hogyan tudom megnezni az IRQ kiosztast. Koszonom, nem tudom mikor leszek holnap -szombaton- gepkozelben ezert a sok kerdes melle turelmet is kerek, koszonom!
Mod: Memory.dmp-t valahogy sikerult letorolni, most mar csak a kerdes irq-s resze erdekelne, koszonom szepen!
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
uj hardver nincs, homeroket nem nagyon nezem, procin ott csucsul 1 Spire Whisperrock3, hdd-okat huti 1 12centis Antec, VGA-n meg VGA Silencer Tt hutobordakkal a VRAM-okon. Ja, s haz oldala le van nyitva, vagyis nincs jelenelg felteve. Eddig 1x csinalta, nem akarok nagy jelentoseget tulajdonitani neki. Mas otlet?
Most latom, h RAMok 333MHz-en mennek leggyorsabb idozitesekkel, sry ezt elfelejtettem megemliteni. De igy is le volt tesztelve memtesttel, szoval ez sem hiszem, h gond lenne.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Eppen WinRAR-ral osztottam ket reszre 1 filmet, mikor elojott a kepernyo. Hat a dump fajlt mar letoroltem, nincs annyi helyem a c:/-n, h 512MB csak ugy ott csucsuljon. Neve memory.dmp volt. Driver nem volt telepitve uj, csak a hangkari integralt, de remelem az se sokaig . Ha meg elofordul visszaterek ide, ha nem, akkor nem. Koszi a segitseget! Legalabbis a szandekot
-
venember83
nagyúr
Irtam, hogy particiokat torold le (fdisk-el ha fat32-esek, s winXP cd-vel, ha NTFS rendszeruek) de rajottem, h lehet bekavar az, h SATA rendszeru a vinyo s nem akartam hulyeseget irni, ugyanakkor vissza nem vonhattam a hsz-em, ugy, hogy meg se jelenjen. Sajnalom, de minthogy felrevezesselek inkabb kitotoroltem amit irtam, ezert virit a hsz aljan a Szerkesztve felierat. Remelem megerted, sajnalom, hamarabb kellett volna gondolkozni mint irni.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Olcsó Temu-riválison dolgozik az Amazon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Devil may cry 5/Dead space 2/Tomb Raider/Crysis 3/Watch dogs PC JÁTÉKOK
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle Eladó! 4990.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest