Új hozzászólás Aktív témák

  • Dgeri

    csendes tag

    válasz snowdog #4004 üzenetére

    Sziasztok!
    Nekem is hasonló problémám volt X960BT-vel mint előttem nemsokkal szóló Fórumtársnak, az Application error, not found-ra gondolok.
    Dirtywindowson már kértem segítséget, és kaptam is, amiért hálás vagyok, de van még valami ami megoldásra vár, és itt kérném a Ti segítségeteket (is)! :)
    "Kórelőzmény": A Navi sokáig állt kint egy kocsiban, töltés, törődés nélkül (2 év+). Mikor megkértek frissítsem a térképet, nem indult be, csak a Wayteq autós bootlogo jött be, képernyővillanás, restart, és bentragadt egy bootciklusba eredmény nélkül.
    Csináltam egy teljes ROM frissítést, a Windows CE már műkődik, sikerült elérnem azt is, hogy a Navigációs program az asztali GPS ikonról induljon, DE:
    Azt a gyári UI-t (már ha így nevezik) vagy "Felületet" inkább mondom így, nem sikerül előhoznom, ami eddig volt a gépen. Indításkor rögtön a Windows jön be, ahelyett.
    Még annyit hozzátennék, hogy az asztali gép elég hektikusan ismeri csak fel, használjak bármilyen USB kapcsolódási módot is a CE-n belül, van amikor felismeri, van amikor nem. De akkor is TFAT néven a ResidentFlash tartalmát látom a PNA-nak, a többi könyvtárat nem. Ez normális?
    Ebben tudtok segíteni, hogy mit kell tenni hozzá, hogy azt is vissza tudjam rá varázsolni?
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák