Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
senior tag
Kár érte, remek szolgáltató volt.
Huawei 4G+ router eladó, lásd hirdetéseim.
-
ldave
félisten
Vicc az egész, a 4IG féle 51%-ot is az állam veszi, vagyis biztosít egy 170 milliárd forintos hitelkeretet.
A Slime draws near! Command?
-
asdf_
veterán
A tranzakcióval a 4iG és a magyar állam tulajdonába kerülnek ... az aktív rádiós átviteli berendezései, az aktív antennák és kábelek, a kültéri kabinetek egy része, továbbá az felhordó és a tornyokat kiszolgáló optikai hálózata egyaránt.
Ez nem külön cégbe van kiszervezve?
[ Szerkesztve ]
-
Watchdog
aktív tag
Mi lesz az új neve? Magyar Telekom?
(... amennyiben a név "esetleg" már foglalt, van egy ötletem a probléma megoldására...) -
btprg
senior tag
Még szerencse, hogy ilyenekre van pénz, miközben az EU-ban az utolsó helyre csúszunk le. Mint a szegény ember, aki Providentből megy nyaralni.
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
törölt tag
nekem ez jutott eszembe [link]
-
Bogyi007
veterán
Ha pár éve valaki azt mondja hogy egyetlen cég fogja
a tökeit szorongatniirányítani a Digi Kft, a Vodafone a UPC és a MindigTv felhasználóinak népes táborát, azért megkérdeztem volna tőle hogy Orvos latta-e már...Hát bekövetkezett...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html
-
Gyuri27
félisten
Nehogy az eu versenyhivatal azt mondja ácsi. Vagy az eu más módon beleköpjön ebbe a szép tervbe.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Watchdog
aktív tag
Ha az összes állami cég, szerv, intézet, alapítvány és ezek tartozékai vezetőjének hirtelen bevillan, hogy az új állami társasághoz kéne átváltani, az ugye nem a szabad verseny torzítása, hanem a kiemelt nemzetstratégia gyakorlati megvalósítása?
(... semmi sem kötelező, csak ha esetleg valakinek nem "villan be", az holnaptól már nem biztos, hogy vezető...) -
ViZion
félisten
Az app és a weboldal is raklap sz*r lett az UPC házasságtól, gyanítom most a fejlesztésekre fognak költeni...
nyilván ez a cél.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
***ANDRÁS***
aktív tag
3 hónapja szar a netem. Többször betelefonáltam, nem látnak semmi hibát. Szerelő volt kint, nem lát semmi hibát, de modemcsere.Érdekessége a dolognak, hogy a sávszélesség megvan, de a honlapok, szerverek lassan jönnek be vagy be sem töltődnek időtúllépés hiba okán vagy nem elérhetők hibaüzenettel. Ez hullámzik, de folyamatos jelenség! Néha kevésbé bosszantó, de sokszor semmire se tudom használni a netet!
Úgyhogy tavasszal átmegyek a Telekomhoz! Nincs semmi értelme tovább szenvedni a vodafone-nál! -
BiP
nagyúr
Miket gondolsz...
#23 ***ANDRÁS*** : Kár, hogy most fogyott el a türelmed, pedig mostantól minden jobb lesz, jó kezekben lesz.
Én Digis vagyok, de a brutális áremelésen kívül eddig más változást még nem tapasztaltam. (értsd: szerencsére a szolgáltatás minősége MÉG nem romlott)
Anyámék UPCsek, Vodafone-osok, hetene hív, hogy elment a net.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Ahogy mi állunk bele fog.
Most olvasom az egyetemek amik az eu erasmus programjából pénzt kaptak és alapitványi irányitás alatt állnak (tudjuk miről van szó) kiesnek a programból és nem kapnak pénz. Tavaly dec 15-ös határozat.
Persze ezt a közszolgálaton elfelejtették bemondani. Ezt is.Amd - Radeon - Ryzen
-
Tanisz
senior tag
Kár érte, kiváló "ügynök" volt.
Kár hogy mi fizettük ki, nem saját zsebből tették ezt. Piaci versenyben a 4ig létre sem jött volna, ha mégis akkor már nem is léteznehttp://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
endrúdí
csendes tag
De hisz ez fantasztikus! Digi, Voda egy kézben. 6 hét múlva megkapják a Digi jóvoltából a Vodás tornyok az optikai felhordóhálózatot, 5G SA NR UC CA lesz az egész országban, Vodafone one kedvezményekkel összevonhatóan havi 3000 Forintért csomagban.
-
arty
veterán
ahogy a vodás főf**z mondta: ez jót tesz a versenynek!
dejó nekünk.... digim kevesebb, mint egy év alatt 6000-ről 10500 ..... én már érzem a versenyt!
stadion, kisvasút, freemail, digi, vodafone
-
Hurrá
Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem.
-
janeszgol
félisten
Én azon csodálkozom, hogy a Telekom kussol. Pedig az ő piacába tojtak bele, hiszen nálunk is van Telekom leányvállalat. Mindenki tudja, hogy ha a állam beleszól a versenypiacba, ott torzító hatása lesz.
De várom majd az EU véleményét is.Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
ViZion
félisten
Nem lenne baj azzal, ha lenne Magyar kézben szolgáltató. Azzal van a baj, h ezek nem szolgálni, szolgáltatni akarnak, csak a gempa kell.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
AnonymusX
senior tag
válasz
janeszgol #42 üzenetére
2012-ben hogy fellázadt a Telekom, a Yettel (akkor még Telenor) és a Vodafone az állami mobilszolgáltató indulása ellen. Sikeresen el is gáncsolták, de azóta megváltoztak az erőviszonyok és a szolgáltatók becsicskultak, egy rossz szót nem mernek ejteni, pedig rengeteg aggály felmerül ezzel a felvásárlással kapcsolatban.
Digi meg alig győzte betartani a hatóságok kéréseit, mikor megvették az Invitelt.
-
Gyuri27
félisten
Jót persze. Nálunk van invitel meg vodafon net/tv. Mekkorát fognak ezek versenyezni te.
janeszgol: csenben vannak mert fosnak. Igaz nem is kiabálni kell. Mert azzal nem érnek el semmit. Meg ugye aki kiabál az büntiket kap. Ezt láttuk. Ha okosak akkor az eu megfelelő helyein feljelentést tesznek, panasszal élnek. Ez biztos meg fog történni.
Majd az lesz a szép ha erre hivatkozva az eu a netre távközlésre adott aprókat visszakéri. Mert ugye nem keveset toltak ebbe bele.
Meg min irtam sok helyen invitel-voda, digi-voda van. Verseny 0.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
dolon75
aktív tag
válasz
***ANDRÁS*** #23 üzenetére
Állíts be másik DNS szervert a routeren, nekem Digi alatt ez sokat segített.
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
Új hozzászólás Aktív témák
it A tranzakció pénzügyi zárása január 31-én várható, az ügylettel a 4iG Nyrt. 51%-os közvetett irányító befolyást, míg a Magyar Állam 49%-os közvetett befolyást szerez a magyar piac második legnagyobb telekommunikációs vállalatában, a Vodafone Magyarország Zrt.-ben.
- MacBook Pro Retina CTO 16" / 2.6GHZ / I7 / 32 GB / 512 SSD / 2Hó Gari / Karcmentes / Garancia
- Új Dell Inspiron 15 7510 Gamer Tervező Laptop -40% Bivaly i7-11800H 16Gb 512GB SSD RTX 3050 4GB FHD
- ASRock 6700 XT 12GB GDDR6 Challenger Pro OC - 3 ventis - Eladó! 95.000.-
- Üzletből, Apple garanciával, új bontatlan Macbook Air Retina M2 processzor 13,6" 8GB RAM/256GB SSD
- IMR Semper iem fülhallgató fejhallgató 99db-ra limitált!
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest