- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Setzka
tag
Behalt egy 500 as seagete vinyom ha az elktronika szartbe visszalehet menteni az adatot valahogy?vagy életre lehet kelteni? persze nem több 10.000 ért?
CyPress
-
Setzka
tag
[link]
ez azért megmaradt igaz nem ennyinek készült a többi ment a levesbe(CyPress
-
Setzka
tag
-
Setzka
tag
CyPress
-
Setzka
tag
-
Setzka
tag
Redirekt kész!
Más!
A hangokat pl kiling spriiiiiiiiii hogy tudom megszerezni vagy kivágni vagy mittudom én..CyPress
-
Setzka
tag
-
Setzka
tag
Ez a forok beteg vagy tényleg hulye?
Kihivott belt nélkül duelr ("ugy semmi esélyed nem lesz setzka..")
jo hát én elis mentem vele elsö két frag neki is volt egy tripla raksi meg egy kombo 7-2 nél elkezd ugatni hogy az ötvenes pajzs miaat tudom csak megverni ... hmm nem is értem az ilyen embereket ök aszhiszik mindenkitöl jobbak?CyPress
-
Setzka
tag
Baba ez menne neked?[link]
CyPress
-
Setzka
tag
Ha azon mulik, irogathatok én minden este de kit érdekel hány db viakolort raktam ma le? ut rol nagyon nincs mit mondni mostanság
CyPress
-
Setzka
tag
-
Setzka
tag
válasz HartgeH3-2.8 #9171 üzenetére
Érdekelni érdekelne de bazhatom ha kb 1 orálya szart be a tápom ,most találtam itt egy fost még a videokártyát is kikellet vennem hogy életre keljen de elvileg holnap jon az uj akkor talán .D
CyPress
-
Setzka
tag
Probléma megoldva uj táp
CyPress
-
Setzka
tag
Kossz lányok
CyPress
-
Setzka
tag
-
Setzka
tag
Valaki nem -e tud mukodo redirekt servert mert egy csomo bevan halva,és sokan egy oráig toltik lefele ,kossz .D
CyPress
-
Setzka
tag
-
Setzka
tag
válasz whiteman0524 #9185 üzenetére
arra hogy ha nincs meg neked az a map ami épp bevan szavazva akkor innen leszedi neked gyorsan a szerver, nem minden van rajta de a legtobbje neked ez pl nem kell nyugi
CyPress
-
Setzka
tag
-
Setzka
tag
B.U.É.K. meg minden..
CyPress
-
Setzka
tag
-
Setzka
tag
UDV ujra :Valami ut3 osszezorenés pl 1-1 valami cupnak mondott valami?
CyPress
-
Setzka
tag
Jár ide valaki ? )
CyPress
-
Setzka
tag
Jár ide valaki ? )
CyPress
-
Setzka
tag
huuu
[ Szerkesztve ]
CyPress
-
Setzka
tag
Ahaa)
CyPress
-
Setzka
tag
válasz FatalEror #9236 üzenetére
Udv) elsokorbe turjatok fel a pachat holnap irok privibe már toltam igy nem bonyolult ha a két gép már látja egymást onnastol sima ugy lesz ) kell egy titan pack meg asszem valamelyik talan utolso patch de nem tudom már pontosan de rakd fel mindet az a biztos,de addig kaptok lehet pontosabb választ vannak régi utsok itt még csak elvannak tunve,de mára már fekszem ugyhogy majd holnaap...ja es mindkettotoknek legyen eredeti serialja gondolom az van
[ Szerkesztve ]
CyPress
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest