Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
Hihetetlen, megint kiderült, hogy miért is létezhetnek ezek a pilótajátékok: mert vmivel olcsóbb és könnyebb tisztára mosni bennük a szennyest, mint cégeket gründolni és fenntartani ilyesmire.
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
neopeti
tag
válasz Kotomicuki #1 üzenetére
Össze ne szard már magad....
-
Mopar426
tag
Mennyire igaz. Nulla utána járással érzelmi alapon kárognak. Csak azt sajnálom, hogy 2016 környékén a sok negatív ember és hír hatására nem néztem bele a kriptóba.
2022 márciusában ezt orvosoltam és milyen jól tettem. Pedig még meg sem indult igazánHope for the best, plan for the worst!
-
törölt tag
Nem mindenki akar opportunista haszonélvezője lenni a szürkezónás értéket biztosan nem, de kárt biztosan teremtő csalásoknak.
Persze ehhez másként kell gondolkodni mielőtt befizetsz egy ilyenre. Más értékrendszer már ha lehet "értékrendszernek" nevezni az egy elemes rendszert amiben a pénz felülír mindent.
Nem maradtam ki semmiből, mert elvi szinten nem volt opció a romboló környezeti és társadalmi hatásai miatt.
-
C64
őstag
Te is csak felületesen hozol itéletet, ráadásul tévesen! Az mlm-nek és a cryptopénznek semmi közük egymáshoz.
De hát nem baj az, ha nem mindenki lát rációt ebben, az az ő baja 🤑Nem mellesleg aki szürke meg fekete pénzek miatt siránkozik, az mondja már el nekem, hogy HUF-ban, EUR-ban, USD-ben vagy mondjuk svájci frankban, stb, nem követnek el csalásokat? Nem mosnak tisztára illegális pénzeket? Nem hoznak létre MLM ponzikat?Stb...? A cryptopénz nem csalásokra van kitalálva, de nyilván arra is lehet használni, éppúgy mint a forintot. Továbbá lehet utána rendesen adózni is, hogy minden legális legyen, csakúgy mint a havi fizetésed után.
[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
-
David75
őstag
Sok marxista is használja a kriptót, hiszen:
1. Attól, hogy nem ért egyet a kapitalizmussal még nem fog tudni úgy élni, mintha eljött volna a teljes emancipáció.
2. Nem csak haszonszerzésre lehet használni, hanem olyan illegális dolgok megvásárlására, amit nem tudományos alapon, hanem azért tiltanak mert népszerű a szavazók között tiltani.3. A környezetvédelmi szempont nem jogos, mivel egyéni szinten nem lehet megoldani globális strukturális problémákat. Ha a klímaválságot meglehet oldani ilyen csináld magad alapon, akkor nem lehetne, hogy az adózás is becsületkasszás legyen?
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Foglalt név
addikt
Amíg ennyi sötét ember van, tényleg megdől a kapzsigság érve, mert jobban jár mindenki, ha nem nálatok van ez a hatalmi forma
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hobby rádiós topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...