Aktív témák

  • 1 among many

    tag

    válasz HuMarc #3017 üzenetére

    Mert (mint ahogy az látszik is) az oldal tökéletes, hiszen tévedhetetlen profik csináltak rajta mindent. Csupán unalmukban kötnek bele a tökéletesbe itt olyan sokan. Okoskodás, az megy, végiggondoltan megoldani valamit, az kevésbé. Tényleg, te az oldal üzemeltetői álláspontját képviseled és a nevükben nyilatkozol? Mert ha nem, akkor teljesen érdektelen a véleményed a problémát felvetők számára, köszönjük, ha igen, akkor pedig az oldal lesz egyre inkább az. Bár szerencsére a mondandód alapján gyakorlatilag ez utóbbi kizárható, mivel épp most közölted, hogy a szabályzatot, amit írtak, úgysem olvassa el senki és teljesen fölösleges.

    Értelmetlen a bejelölhető városok számát korlátozni. Ha valaki hetente végigutazik egy több száz kilométeres útvonalat, és ezt az útját alkalomadtán bárhol meg tudja szakítani egy személyes átadás erejéig, miért ne jelölhetné be az összes útba eső várost? Ha pedig valaki sehova nem tudja plusz költség nélkül (vagy még úgysem) eljuttatni az árut, mint ahol az található, miért jelölhet be még két másik települést?

    Talán a korrekt, valóságnak megfelelő információ megadását kéne engedélyezni, a valótlant tiltani, annak mennyiségétől függetlenül, nem pedig x darab hazudhatsz is opciót engedni.

Aktív témák