Új hozzászólás Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz Avalon #1331 üzenetére

    Gratulalok sikeresen aldozatava valtal egy drive-by tamadasnak, ez ellen se tuzfal, se virus irto nem fog megvedeni, csak egy normalis spyware irto kritikus rendszer komponens figyelessel. Ezeket nem ip hozza be hanem a weboldalba vannak bele kodolva, igy eleg csak megnezni, a tuzfal es a virus irto eszre sem fogja oket venni.

    A comodo rendelkezik hivo, azaz parent, alkalmazas figyelessel, igy nem csak a portok valtozasatol fugg a kerdezgelodese hanem a hivo program valtozasatol is.

    A nod alapesetben kompatibilis modra van allitva igy kevesbe akresszivan figyeli a forgalmat, az imon bealitasainal a kliens kompatibilitas reszben erdemes maximalis hatekonysagra allitani minden netre kiengedet proginal, kiveve ahol kompatibilitasi hibak lepnek fel, alap ertelmezeseben kompatibilis modra van allitva. A maximalis hatekonysagi modban jelentosen javul a trojai es spyware felderitesi kepessege, de a spyare irtot meg igy sem usszod meg, annak elenere, hogy szeretik ugy reklamozni atermeket, hogy meguszod.

Új hozzászólás Aktív témák