Új hozzászólás Aktív témák

  • jules112

    újonc

    válasz 5150head #39645 üzenetére

    Nagyon sokat változtattam a hozzáállásomon a játékkal kapcsolatban eleinte nagyon zavart a dz-ben menő hátba lövés stb, majd mikor jött az LS akkor megszoktam, hogy lehet akármilyen jó szetted a legjobb talentekkel ha rád dobnak 2 seekermine-t, egy gránátot, egy turretet, és 4-n lőnek folyamatosan akkor meghalsz.Ezt már megszoktam, megbarátkoztam vele, mert ilyen a pvp, de amikor egy LS meccsen több a cheater mint a mob, na az már a legalja, és nem is tudom mit élveznek.
    Régóta játszom a Divison-el, mert szeretem a hangulatát, jó játék, kellemes csapattársak, és kellő adrenalin, de a tegnapi napon (hétköznap) az LS dugig volt cheaterrel, gondolom most akció volt az ubi-nál:), a nevetséges az az egészben, hogy még így is vesztenek az idióták, mert semmi taktikai érzékük, és cseszhetik a cheatjüket.
    Ja és minden tiszteletem a jó, és a valóban jó játékosoké, azért nem is szoktam haragudni ha olyan győz le, ez így lenne fair mindenki részéről.
    Még ami nagyon bosszantó, hogy kb 10 LS-ből 5-ben biztosan van szerver lag, hogy ezzel sem tudnak mit kezdeni, vagy nem is akarnak, persze maga az LS nagyon jó tud lenni, ha minden okés, akkor nagyon élvezetes tud lenni.
    Farmolni már nem nagyon szoktam PVE-ben mert semmi értelme, az exotic-k is a nullával egyenlőek, de a csapat miatt néha előfordul, hogy besegítek.A loadoutnak van előnye is, van ami jó benne, és van ami javítani való lenne, de nem lehet mindent egyszerre.
    Lehet azt is megélem majd, hogy már ez sem fog zavarni, addig is kellemes időtöltést mindenkinek, és jó játékot.

Új hozzászólás Aktív témák