Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz RECSKA #37616 üzenetére

    Kitapasztalni egy geart, vegigprobalgatni, mi hogyan a leheto legjobb, nem 2 perc. Ezt tudod.
    Pont azert nem adjuk meg, mert mi vegigprobalgattuk, hosszu orakat csak beszelgettunk, otleteltunk. Hadd ne magyarazzam mar el.

    Így van igazad van, és amikor valaki a közösségért tesz (pl megosztani, amit te "kiizzadtál", azért jár az őszinte :R
    Ettől lesz akárkiből -> valaki -> ismert egy normális közösségben, és kap valódi elismerést.
    Persze igaz az, hogy amiben jó vagy sohase csináld ingyen, de akkor indíts YT csatornát, és lehet vele nem csak elismerést, de zsozsót is bezsebelni.

    Ha valamelyik gear nekem fekszik, nem biztos, hogy masnak fog. Ha pedig mindig megmutatjuk a "helyes" utat, akkor nem fogja megtanulni sose, nem fogja a mikentjet erteni.
    Es ha kijon a kovetkezo peccs, ahol valtoztatnak a metan, majd ott fog allni, mint rozi a moziban. :)

    Az nem kérdés, hogy az agyatlanok ellen semmi sem véd, de azon nem segít, max az, ha belépsz az accjába és megcsinálod helyette a geart abból amije van, abból a legjobbat, de ez nem pálya, és nem is lehet még kívánság sem, nem, hogy elvárás. Aki nem tudja egy gearből, vagy annak tulajdonságaiból eldönteni, hogy tetszik-e, vagy tudok-e vele játszani, azon a megosztott gear infó sem fog segíteni, mert kb zéró lesz a számára értelmezhető infó belőle.

    :R

    Ja F1: az egy versenysport / verseny játék, mindenki számára elérhető azonos dolgokkal, ezt nem tudom a Division kontextusban értelmezni. Majd ha lesz igazi csapat és taktik alapú része (pl 4v4 védd be, támadd meg, mint anno a SWAT4-ben), akkor azt mondom, azt már én sem osztanám meg, de itt ezt nem tudom hova tenni.

    [ Szerkesztve ]

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák