Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz RECSKA #37616 üzenetére

    Ez mind rendben van, de most visszautalnék arra amit fentebb irtam, hogy aki nem kezdő az szerintem ugyanugy próbálgatja a geareket, igy kvázi nem sokat oszt vagy szoroz nekik hogy ki mit oszt meg. Másrészt pedig ahogy észrevettem a játékosbázis kb 60%a (de inkább több) nem akar belemélyedni a játékba, nem néz streameket meg YT videókat, nem akar ezer féle buildet kipróbálni, össze akar rakni egy valamit ami nem rossz és azzal megy, kvázi "casual". Na most nekik megint nem segit a titkolózás mert ugyanúgy nem fognak utánajárni a dolgoknak.

    Az F1-es hasonlat ott sántít, hogy ott minden futamon ugyanaz a pár csapat versenyzik egymással, egy online multi játékban viszont nincs közvetlen ellenfeled, mert ha itt meg is osztod az überbrutál builded, nem túl sok az esélye hogy összetalálkozz egy olyan fórumtárssal, aki olvasta amit megosztottál, ráadásul itt egy buildet összerakni nem annyi idő hogy berakod a cuccokat ha nincsen hozzá meg minden, akkor ki kell farmolni.

    Illetve szerintem valamennyire a skillről is szól ez a játék, ugyhogy kicsit furcsa nekem hogy az amugy nem rossz és az önbizalomban sem hiányt szenvedő DzP fiuk "félnek" hogy a saját buildjük majd valamikor szembe jön :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák