- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni
senior tag
válasz #86564352 #169093 üzenetére
Mára raktam Milánt Spallal, 2,8-ért, az jött gyönyörűen. Mondom belenézek Lazio meccsbe és annyira nyomtak, hogy meg kellett rakni. Amúgy 1X-re gondoltam, de azt még idegesítőbb lett volna elbukni.
Holnapra Kiel Wolfsburg újra GG + over 2,5 1,95-ért!!!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #169261 üzenetére
Nézd: a "nagyok" happoltak maguknak csapatot (Kubatov, Mészáros/Orbán, Detusch, satöbbi) erri a kicsiknek is csorogni kezdett a nyála: Tiba, Tállai, Seszták és a többi...
[link]
Hogy majd mennek ők is a főnök után... csak nekik nincs akkora érdekérvényesítő képességük... így ugyan pár száz millát letudnak nyúlni tao-ból meg egyebekből, de kb ennyi... ha kiesnek, kiesnek, a főnököt nem érdekli...
a főnökökNyugi, 2013-ban már megvolt az, hogy augusztusra nem maradt állva egy magyar csapat sem... emlékezz: [link]
Ez a mostani BL-EL átalakítások miatt, meg hogy az együtthatók is nullázódnak évről-évre sokkal többször fog majd ezután előfordulni... Most már szinte június végén elkezdik a selejt-kiszóró selejtezőket, ami pár éve még szinte csak augusztus elején volt... így hamar, gyorsan kiebrudalják a magyarokat... arról nem is szólva, hogy akiket mondjuk 10 éve még simán vertek, azok ma már sokszor erősebbek... Andorra, luxi, ciprus, satöbbi...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Soulfly842
addikt
válasz #86564352 #169278 üzenetére
Én is nézegettem rengeteget azt a meccset, ill. a csapatok statisztikáit, de elvetettem... Láttam, hogy ez egy nagyon ki-ki meccs lesz és szeszélyes lesz a vége.. helyette, csak egy sima 1,5 gól "felett"-et mertem bevállalni.
Más a helyzet a lettekkel: Ott nagyon úgy éreztem, hogy a Lettek lefogják hozni (stat alapján, s a szorzó is kecsegtetett), de ott is a 'nyusziságom' megtérült... Jelenleg 1-1
A legnagyobb félelmem: hogy megint a szívem fogja elhúzni a szelvényt és oktalanul hiszek szeretett csapatban.... nade, csakazértis!
Hajrá magyarok! Hinni akarok benne, hogy 3-1-re is képesek vagunk lehozni
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz #86564352 #169429 üzenetére
Én ezzel kapcsolatban itt írtam le hosszabban a véleményemet:
[link]Egyszerűbb szelvényekre mindkét meccsnél másfél gólt raktam. Viszont volt olyan,ahol marokkót is telibe bombáztam
Nem éri meg szerintem az uruk győzelmét telibe rakni, amikor már majdnem a 1,5 gólnak is hasonló a szorzója... Én azon már nem kockáztatok. Vannak azért idősebb védők is az uruknál is.
Az elmúlt hetek nyereményeinek nagy részét egyébként kiutaltam, de azért most a vb tiszteletére hagytam bombázni valót is
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz #86564352 #169527 üzenetére
itt valószínűleg csapat o1,5 lesz... forgatni kell a betes bónuszt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz #86564352 #169656 üzenetére
ott a 2. is, nekem viszont -2AHC ment, szóval kell egy 3. is, hogy nyerjek, ne csak a tétem jöjjön vissza
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Soulfly842
addikt
válasz #86564352 #169683 üzenetére
Én elsőnek a második félidő elején inogtam meg egy pillanatra, de kitartottam.
A második a kritikus 70. perc és utána... Rohamosan csökken olyankor már a cash out összege - így tudtam rövidesen vagy döntök, vagy kivárok a végéig... szerencsére akkor már eldöntöttem, hogy kitartok Necces volt, de meg van Legyen ilyen az elkövetkező két nap is és jó napot
(#169687) ZsoltG60
Az szép!Grat!
-
Soulfly842
addikt
válasz #86564352 #170011 üzenetére
A fenti egyébként kis téged levezető dupla csak a plusz izgalom ért. Lesz ott még majd szöglet
(#170011) twofatcat
Ha nagyobb duplába gondolkodunk:
A svéd védelem miatt elgondolkodnék, S valószínűleg elvetném. A pótselejtezőn az olaszok oda-vissza vágón nem bírták őket feltörni... Még etetkintettben is van bennük szerintem még több. Az angol szorzó még annyiért nem kecsegtető, a hendi meg veszélyes. Én akkor már inkább keverék. Mexikó és Belgium. Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #170091 üzenetére
Nem olvastad, hogy épp most járt ott és a szelfiért cserébe minden dolgozó bevállalt 200%-ot?
Meglásd állni fog az jövőre... más kérdés mikor dől össze.Mondjuk onnan, hogy ha nem jutunk ki az EBre, márpedig nem, akkor valamelyik környékbeli ország fog itt meccselni mondjuk egy szlovák, egy román, vagy szerb esetleg. Azokkal meg tán csak nem fekszenek össze habár ki tudja...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz #86564352 #170129 üzenetére
Na most allt meg a szived egy pillanatra, majdnem hategy lett
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Soulfly842
addikt
válasz #86564352 #170135 üzenetére
A koncepció szép volt, kár érte!
Belga -Angol meccs végkimenetele dönt majd az első hely sorsáról...
Hát, hogy a H csoportból kit kapnak majd, az még tök mindegy szinte... de hogy utána következő ágon ki jöhet az már más kérdés. Sakkozás függvénye is az utolsó meccs a csoportban..
-
zsolti72837
addikt
válasz #86564352 #170149 üzenetére
Szépen visszahúzta.
Pár perccel ezelőtt 1,35 odds volt 1,5 gólnál több lesz.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Örni
senior tag
válasz #86564352 #170151 üzenetére
Nem tudom minek a videóbíró, ha nem nézik a videót... Mondjuk Mexikót raktam, de akkor is. Szerb meccsen is ketten levitték a támadót aztán semmi büntető.
Kórea talán még egy pirosat is begyűjt a végére.
[ Szerkesztve ]
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
zsolti72837
addikt
válasz #86564352 #170151 üzenetére
Valahogy éreztem most, hogy lesz még egy gól, de igen ki, hogy érzi vagy meri megrakni.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest