-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Az elsőnél DPS builddel sajnos az Overcharge-ot nem tudod elérni, mert ahhoz Skill tier 3-ról kellene indulni alapból, ami ugye ilyen buildnél nem jellemző, de amúgy egy érdekes talent kétség kívül.
Az In Sync már sokkal izgalmasabb, ha jól értem, akkor DPS build esetében az Assault turretet továbbra is használva sima ügy a +30% skill damage és a +30% weapon damage. Ha nincs rá cooldown az mondjuk vicces egy maxos Skill haste mellett
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
"Increased rifle base ammo capacity by 50% from 280 to 420 – This change was intended for TU10 but does not work properly."
Még jó, hogy cserébe a weapon damage reductiont azt sikerült valahogy mégis megoldani az M1A-ra Patch feltelepítve, lássuk, mennyire k*rták szét a buildem.
-
Alvin_ti4200
félisten
A Perfect Talenteket eddig sem lehetett leszedni a Recalibration Stationnél? Van egy csomó és egyiket se tudom betenni a Library-be.
-
Alvin_ti4200
félisten
Újabb kerek "szülinap", éljen a SHD300 Kérdés: az In Sync bármilyen fegyverre kerülhet? Drón+turret DPS buildet tolom még mindig és "kicsit" jól jönne Én amúgy magyar idő szerint általában este 9 és éjjel 2 között játszom (majdnem minden nap), szívesen becsatlakoznék egy RAID-be, mert nekem például még nincs EB-m, plusz alapvetően nem láttam még a RAID pályákat a bejáraton túl A home office miatt még mikrofonos headsetem is akad, ha kell.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Anonymus23 #21395 üzenetére
Nem mondok inkább semmit, én craftoltam kb 30-at és még csak a talentet se sikerült összehozni, nemhogy a rollokat... Viszont sikerült életemben először végre megcsinálni a Wall Streetet Heroic-on egyedül, cserébe nemhogy exotic cuccot nem kaptam, a loot csupa felejtős hulladék lett Találtam itt-ott egy-egy Nego cuccot elfogadható stattal, de ennyi. Pedig úgy igyekeztem bevonzani egy Bullet Kinget
-
Alvin_ti4200
félisten
Amúgy nem tudom, csináltak-e a sebzés növelésen kívül valamit a Chameleonnal, de tegnap próbálgattam és közelre egész használhatónak tűnik - igaz, TU10 előtt nem mentem vele sose, szóval nincs összehasonlítási alapom, bár túl jó nem lehetett visszanézve a kommenteket róla.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Roland861010 #21488 üzenetére
Bárhol eshetnek set itemek (zöldek) a térképen, legtöbbször bossok dobálják, de ugyanúgy lehet közönséges ládákban is találni. Ha megnyitod a térképet és megnyomod az R betűt (ha PC-n játszol), akkor látni fogod az ún. targeted lootokat, ami azt jelenti, hogy mindegyik területen egy bizonyos típusú item sokkal nagyobb valószínűséggel "esik", mint bárhol máshol. A targeted loot pár óránként frissül ha jól emlékszem, így érdemes sűrűn nézegetni a térképet és ha valahol set item a targeted loot, akkor azon a területen simán össze lehet gyűjteni egy óra alatt egy kazal zöld cuccot.
-
Alvin_ti4200
félisten
Burn Out teljesen jó Esik majd jobb persze, nem kell aggódni. Nem néztem, hogy ad-e majd a Season 2 exotic cache-t, de ha igen, akkor szurkolj egy Chameleonért, eléggé lehet vele most darálni közelharcban (nyilván ott az EB is, de az ugye csak Raidben eshet, így sokkal nehezebb összekaparni).
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Krisz0418 #21611 üzenetére
Jelen, 27" 1440p 144Hz. A masina egy Ryzen 5 3600 és egy RTX 2070 Super. A Hardware Unboxed Quality beállításait használom (High-Ultra keverék), így játék közben 90-100 fps körül van az átlagom, 70 alá soha nem megy, nem feltétlenül kell 144 fps ahhoz, hogy élvezni tudj egy 144Hz-es monitort
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Amazing789 #21866 üzenetére
Gondolom, a szokásos, be van kapcsolva a DX12 render a grafikus beállításoknál, általában ez okoz ilyesmit. Ha kikapcsolod, valószínűleg megszűnnek ezek, cserébe a játék lassabban fog futni.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Anonymus23 #21921 üzenetére
Amikor a kereslet (lehet, hogy) találkozik a kínálattal Nemsokára írok, pont mostanában untam meg a szólózást SHD400-hoz közeledve.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Kihagytam pár hónapot, szóval nem tudom, mennyire nerfelték a buildemet, de ez az Expertise rész egész érdekesnek tűnik Este meg is lesem, miből maradtam ki január óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest