Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Biztos vagyok benne, hogy Vietnám tele van talentummal, de abban is biztos vagyok, hogy ez nem fog olyan könnyen menni. Gyakorlatilag a Föld másik oldalán van az USA-ból nézve, vagyis meetingelni finoman szólva is kényelmetlen lesz. A másik, hogy a vietnámiak - tisztelet a kivételnek - vietlishül tudnak, ami kiejtésben még csak hasonlítani sem hasonlít az angolra.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Busterftw
veterán
Jo hat ez ma mar nem gond.
Ez max akkor lenne igaz, ha Nvidia most lepne be az azsiai piacra, de mar eleg regota van ott jelenlet, irodakkal stb.Amugy nem csak Vietnamrol van szo ugy tunik, szinten par napos hir, hogy Malaysia-ban is nyomnak az AI-t es Japanban is, research centerekkel.
-
kilua
senior tag
Kínában meg egyre inkább például a Huawei csinálja az AI chipeket az SMIC gyáraiban, szóval amerikai kivonulás ellenére szerintem őket se kell félteni, maximum annyi hogy egy nehéz időszak van előttük
[ Szerkesztve ]
-
buherton
őstag
Az nvidiánál is menedzserek dolgoznak és ők tipikusan az USA-ban vannak - legalábbis aki számít - és mivel menedzserekből vannak, ezért szeretnek irányítani. Ebből pedig az jön, hogy rendszeresen van meeting az USA és mondjuk Vietnám között.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
btprg
senior tag
Annyira szánalmas ez, ahogy a kapzsi disznók vonulnak a még olcsóbb, még kizsákmányolhatóbb területek felé, amikor már a kínai is túl drága... Mi lesz ha már sehol nem fogják húgyért-szarért megcsinálni a munkát? Akkor majd beleáll a földbe minden ilyen cég, ami arra épül hogy a távol-keleti előállítási költségen termelt árut nyugati áron adják el?
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest