-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
Elindult a tarr ügyfélkapu szolgáltatása. Első ránézésre elég szimpatikus a szolgáltatás.
Regisztrálásért 300Ft jár.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
forrest85
senior tag
válasz Grande Ale #3255 üzenetére
Náluk született.
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
veterán
Nem lesz rossz ez az Ügyfélkapu. Vannak még benne hibák (pl. 0001-01-01 00:00-át jelez a kombi csomagom hűségidejének végére ), de jó ötlet volt.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Tutu7030
veterán
"16:9-es képarányra vált az AXN várhatóan március 21-től.
Az átállást március 19-én egy rövid technikai teszt előzi meg."
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
emre33
addikt
válasz szabogabor10 #3260 üzenetére
Hibát lehet találni, akad is pár.
Általad említett dátum dolog elég primitív hiba. Sok apróságra figyeltek, pont erre nem.. Érdekes...Én más hibát említenék.
- Feltűnő ügyfélkapu belépés menüpont hiányzik tarr.hu oldalról. Tájékoztató kisregényt kell bogarászni, hogy megtaláljam a linket a belépéshez.
https://ugyfelkapu.tarr.hu/ nem működik, mert nem a default az index.jsp. Apache-t be kellene rendesen konfigurálni.. 2 perc ha lassan csinálom.
- http://ugyfelkapu.tarr.hu/ nem működik, mert nincs átirányítva a https címre
- Én még a https://www.ugyfelkapu.tarr.hu/ címet is bejegyeztetném.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
veterán
Van nálunk egy régebbi LCD TV, amelyben még nincs DVB-C tuner. Szeretnék azon is digitális TV-t, így a megoldás egy SD-s STB bérlése. A Tarrnál 2 féle létezik, inkább az Intek C30CX-et választanám. Szerintetek érdemes felvetni az ügyfélszolgálaton a választási lehetőséget vagy mindenképpen Globalteqet küldenek?
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
válasz szabogabor10 #3266 üzenetére
SD box (Globalteqet) elvileg ingyenes, HD box (Intek) pedig 1524 Ft/hó.
-
veterán
-
emre33
addikt
válasz szabogabor10 #3268 üzenetére
Oh, van amit én nem tudok.
Kösz
-
korfa
aktív tag
válasz szabogabor10 #3266 üzenetére
miért az inteket választanád?
-
veterán
Mert ismerem a Globalteqet. Még a helyes képarányt se tudja magától beállítani, nekem kell állítgatnom a menüben, hogy ne lássak oldalt vagy alul-felül fekete csíkokat, csatornától függően. A másik, hogy baromi lassan vált csatornát, ha másik frekin lévő csatit akarok nézni. Ennél csak jobb lehet az Intek.
-
veterán
válasz szabogabor10 #3271 üzenetére
Ja, és nem is említettem az egytized másodperces feliratmegjelenéseket. Az HBO-kon és a Cinemaxokon feliratos filmeknél ez nagyon idegesítő tud lenni. Egyszerűen nem lehet elolvasni a feliratokat, olyan gyorsan eltünteti őket a box.
[ Szerkesztve ]
-
1egal
tag
Ma reggel Szekszárdon nem volt net...most már jó!
Tudtok vmit az okról???
-
FZoleee
tag
Wifi routert szeretnék venni, viszont nem értek hozzá. A számítógépem nem tud wifin keresztül kapcsolódni a nethez, szóval olyan router kéne, amivel gépen is tudok netezni. Eddig nem lenne gond, viszont van Tarros vezetékes telefonunk. Azt működésre lehet bírni?
-
Zozzant
addikt
-
mucike
csendes tag
Sziasztok!
Lustaságból nem akarom az üfsz.-t hívni...
Hogyan tudok a Tarr-os mailbox-omon passwordot cserélni?
Az ügyfélkapusat szeretném, azt hittem az Ügyfélkapun keresztül majd lehetséges lesz!Köszi
[ Szerkesztve ]
-
meke11
aktív tag
válasz FZoleee #3277 üzenetére
Szevasztok!
A router MAC címét el kell fogadtatni a TARR rendszerével - fel kell hívni az üsz-t; vagy klónozod a géped MAC címét a routerrel - ezt általában tudja mindegyik router.
Más
Nem tudja valaki, hogy mi lesz a digitális csatornakiosztással?
"Az alábbi programcsomagok 2012.02.28-ig érvényesek." - 2012-es ÁSZF szerint -
veterán
-
FZoleee
tag
És ezt mikor kell megtenni? Miután a quick setuppal beállítottam a kapcsolatot?
-
veterán
-
FZoleee
tag
válasz szabogabor10 #3288 üzenetére
És az nem gond, hogy az user manual szerint és minden netes leírás szerint először be kell dugni a modembe?
-
1egal
tag
Az espn america nincs Szekszárdon...
"A szolgáltatás nem elérhető"...
Mindenkinél??,
-
veterán
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz szabogabor10 #3293 üzenetére
Nálam sincs (bonyhád), ez miatt kértem csak digitális csomagot, hát akkor le is mondom ...
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
CsodaPOK
senior tag
-
1egal
tag
Hívtam Őket az ESPNnel kapcsolatban,asszongyák kikerült a szolgáltatás csomagból...
Lesz helyette más,éspedig??,, nem tudja,....azért fizettem erre a packra....,legyek türelmes,nem leszek....
Más szolgáltatóknál müxik vajon????
-
veterán
Ezt a csatornát semelyik másik nem tudja pótolni. Nagyot csalódtam most a Tarrban. Miért nem tudták a szerződést meghosszabbítani? Tudom, hogy drága, de akkor is. Nem hiszem el, hogy pont erre nincs igény. A sok töltelékcsatornára biztos van.
-
emre33
addikt
válasz CsodaPOK #3298 üzenetére
De igen, ha a csatornát direkt törölték, és nem a csatorna szünt meg.
És nem hinném, hogy megszűnt. Így lehet írni a médiahatóságnak.
Pár milliós büntetés garantált!
Hatályos ASZF:
[http://www.tarr.hu/pic_uploaded/TARR_KFT_CATV_ASZF_20120119_v2.pdf]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest