Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    Nu igen, a mobil egységek ára más kategória, 2 db 6Ah aksival 850 dodó USA-ban:
    [link]
    Igaz csak 120V-os.
    De létezik, azonban ahogy a videó végén is összefoglalják 13,2 A terhelésnél többet ne nagyon akarjál kivenni és annak ellenére hogy a gyártó szerint in-rush-ra 3000W-ot is képes elviselni 1-1 rövid bekapcsolásra, a valóságban 2400-nál már probléma.

    Viszont az nagyon tettszik benne hogy engedi a menet közbeni aksi le és felcsatlakoztatást, sőt lehet keverni az aksi kapacitásokat is, mert egyenként kezeli a 4 db aksi csatlakozókat nem egyben egy nagy akkupakként, ugye inverterként 40V-ból csinál 120-at, az 50A terhelhetőségből meg 13-at...mondjuk melegednek is az aksik...de legalább van.
    Ez azért durva.

    Csak azért érdekelt, hogy vajon lakás felújításnál, ahol mondjuk még áram sincs bekötve és vésni kell a mérőhely kiépítés számára, hátha van olcsó megoldás arra hogy rendes ütőerejű vezetékes vésőgépet, vagy falhorony vágót lehessen használni aksis változatok helyett.
    No meg a legfontosabb hogy rendes nyomással üzemelő presszókávéfőzőt tudjunk használni, ahelyett hogy amerikai átfolyós-aksist kelljen(makita-parkside), nem mindenki szereti annak az ízét. :D

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák