Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz asturel #17975 üzenetére

    Elméletileg a UPS-ed a 850VA-ból 510 W kivehető teljesítményt tud leadni papíron, ami persze csak elmélet, gyakorlatilag ez ennél kevesebbet fog tudni.
    Ha tényleg gond lenne, már mostani tesztjeid alatt is lekapcsolna, mivel ez az áramkörökre, elektronikára vonatkozik, függetlenül attól hogy akkumulátoros vagy hálózati üzem.
    Amennyire én tudom a prime95 többet vesz ki egy PC-ből mint egy átlag AAA játék.
    Ettől függetlenül tény hogy az ajánlás hogy a ténylegesen mért terhelésnek (ami úgy tűnik 400W körüli) az 1,4X-esére érdemes méretezni a UPS leadható teljesítményét, most 1,275-ön állsz.
    A jelenlegi konfigod mellé határon de elvileg elégnek kéne lennie a upsnek, bár pl a hangfalat nem kötném aksira. Azt elegendő csak ugyanabba a túlfeszvédett hosszabbítós elosztóba dugni, mint amibe a ups-t is dugtad(már ha van ilyened)

    De most is megteheted amint túl vagy a kézikönyv szerinti (illetve akkumulátoros berendezésekkel kapcsolatos általános) üzembehelyezési protokollon, hogy elindítasz egy komolyabb játékodat és közben kikapcsolod a ups előtti hosszabbítót, majd visszaülsz játszani. :D

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák