Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • RM007

  addikt

  válasz Colomb #43 üzenetére

  Na pontosan leírtad miért veszi át Kína a vezető, irányító szerepet a világ felett. Működik a társadalompolitikája(autoriter) ezért fejlődik ott minden szemben a hanyatló nyugattal ahol egyre inkább szeretik más f.szával verni a csalánt, lásd Ukrajna...egy bátor ország amely önként feláldozza magát az őt kizsákmányoló, felvásárló globális elittért? Ja dehogy csak ők erről nem tudnak a nagy demokráciában. A nyugat - kelet pólus ma már megfordult. Mind az amiért szerettük a nyugatot már a múlté, a legkeményebb diktatúra kezd kibontakozni, lám ha a dollár veszélybe kerül akkor minden belefér, lehet akár világégés is majd mindent ráfogunk a másik oldalra, meg különben is túl sokan vagyunk nem is jön olyan rosszul, csak ki kell provokálni és kéz kezet mos.

  Én nem szeretnék mindent többszörös áron megvenni a jövőben rám kényszerítve hogy vegyem meg mind azt nyugatról amit igényeim követelnek, mikor keleti irányból az sokkal olcsóbb lenne. Most jelen pillanat azt a folyamatot készítik elő hogy az olcsó kínai piacról szó szerint semmit ne tudjál megvenni. Mint gyarmati státuszban lévő ország (mert oda vagyunk sorolva) állampolgárának a hanyatló amerikai piacot kelljen etetnem, mint hajdanán a római birodalom Rómája számára minek szellemében kormányoznak mennyek adózni a létezésemért cserébe. Nem köszönöm én Kínát és többi hozzá csatlakozott normális értékrenddel rendelkező, kultúrákat ápoló és elfogadó világrend képviselőit választom ahol a munka nem büdös. Csak ez lehet az egyetlen normális logikus érdek egy pozitív jövőkép szellemében minden ember számára.

  Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák