- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen program, ami...?
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- F-Secure termékek
- Hálózati / IP kamera
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
hajbel
addikt
válasz Divinity #18206 üzenetére
Szerintem kevered a beépített night mode-al. A night sight nagyon jó, csak azért nem rakok fel képet, mert nem értek a fotózáshoz, így inkább megkímálem a topik lakóit Viszont Moznak küldhetek képeket privátban ha kéri.
Update: Egy összehasonlítás Szerintem annyira nem rossz. Van ugyanezen a csatornán night sight is, de azóta az is sokat fejlődött.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
válasz Divinity #18211 üzenetére
Mikor váltottál? Szerintem semmivel nem rosszabb a gcam port, mint a topikban linkelt más telefonok gcam portjai. Persze nyilván nem lesz ugyanolyan a kép, mint egy pixelen, de ugye ez a többi gcam portra is érvényes.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Kija
aktív tag
válasz Divinity #18236 üzenetére
Ezt nem értem...
Mind az S8-on, mind a Huawei Mate 10 Pro-n az Android 9 (illetve előtte 8-nál is) az op.rendszerrel érkező app-ját használjuk. Ezt fel sem sorolja a telepített alkalmazások között.
Mint írtam mindkét készülék így menti a képet.
A fotótár egy céges alkalmazás. Nem publikus, de az exif alapján tájol.
Itt egy cikk a problémáról, tehát nem egyedi, csak ugye a Windows automatikusan helyesen jeleníti meg:
[link]
Tehát az exifben az orientation mező értéke nem megfelelő, ezért az álló módban készített képet a fotótár fektetve tárolja el és jeleníti meg. -
Kija
aktív tag
válasz Divinity #18242 üzenetére
Megnéztük.
Mate 10 Proval készített fotók akár be van kapcsolva az automatikus képernyő elforgatás, akár nem, helyesen jelenik meg. Az álló állva, a fekvő fekve. A Samsung S9+ viszont minden esetben fekvő helyzetben jelenik meg, azaz akár be van kapcsolva, akár ki van kapcsolva az automatikus képernyő elforgatás.
Most a céges fotótár üzemeltetője vizsgálja a hibát, ami valószínűleg az lehet, hogy feltöltéskor olyan exif adat alapján állíthatják be a tájolást, amit a Mate 10 Pro jól tölt ki, míg a Samsung S9 nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Független Huawei P30 Lite Dual Sim 128/4GB MAR-LX1A karcos munkástelefon
- Megkímélt független karcmentes iPhone SE 2 (2020) - 64GB - fekete színben
- Karcmentes Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 2
- Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 1
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB 8GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest