Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Fred23 #46342 üzenetére
Engem inkább a hely hiánya és a gépek hiánya, ami visszatart a saját bútoroktól. Amúgy simán csinálnék dió bútorokat, imádom az illatát annak a fának. Most is polcot meg virág ládát tákolunk a fedett erkélyre barátnőmmel. Valahogy kell az alkotás az anyagi világban is, nem csak a digitális térben, különben kevesebbnek érzem magam.
Buliban hasznos! =]
-
hzsolee
őstag
válasz Fred23 #46342 üzenetére
Hát igen, nem rossz, de a szerszámok is rengetegbe vannak. Hobbinak csórónak nem való, mert sosem térül meg. Azért nem csináltam én sem "rendes" fából, mert ugye a megfelelő fa sem két fillér aztán egy normális fűrész, gyalu, maró,..stb is létfontosságú. A bútorlap miatt is van egy garázsnyi szerszám...de hát ezeket te is tudod ezek szerint
Mondjuk az is érdekes, hogy most, hogy a gyerekszobát átrendeztük a felesleges bútorok kb senkinek sem kellettek...még ingyen sem. Pedig azért nem putri cuccok voltak.Ez a gardrób kb 100-ba volt annak idején. Ma körbe röhögnének ennyi pénzért...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest