Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #19744 üzenetére
Volt szerencsém kollégának a legfrissebb Dell gépét meglesni. Tényleg nagyon minőségi holmi.
May the Force be with you!
-
ferensz
senior tag
válasz Napfénysüti #19744 üzenetére
Szerintem én majd macre fogok váltani windowssal.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #19758 üzenetére
Munkatárs mesélte, hogy a WoW kiegészítő megjelenésekor gondolta megveszi éjfélkor, és így ő odament 23:59 kor az üzlethez. Erre közölték vele, hogy sorszámot kell húzni a pultnál, és hogy már 200+ ember várakozik. Ő szörnyűködve odament az eladóhoz, erre a kezébe nyomta a játékot, hogy úgyis elmúlt már éjfél, és elsőként kapott így játékot. Nem kicsit akadt ki a többi ember.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
hzsolee
őstag
válasz Napfénysüti #19755 üzenetére
Na, azt a "fajt" meg megint nem értem. Eleve nem adok ki ennyi pénzt egy lcd+nyák lap combóért. Aztán még ekkora sorba beálljak egy ilyen sz@rért Egy egyszerű hülyetelefonom van és láss csodát: élek.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
gyenge47
aktív tag
válasz Napfénysüti #19827 üzenetére
De előtte elvágta a saját torkát..
-
mtade
aktív tag
válasz Napfénysüti #19931 üzenetére
Akkor nem kínlódok, köszi!
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
makro
senior tag
válasz Napfénysüti #19959 üzenetére
A végeredmény még is ugyan az lett
Lassan már nem merek a többemeletes házak tövében sétálni.
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #19959 üzenetére
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #19977 üzenetére
Régi radiátor alatt mit értesz? Vaskos bordás batár nagy dög vas radiátort? Annál jobb nincs is! Mindössze annyi a probléma, hogy a drága fűtés szolgáltatód 40°C-os vízzel akarja felfűteni a radiátorod. Azt a típust meg akkor gyártották mikor még 60°C volt a minimum vízhőfok amit távfűtésre használtak. A gyárak, erőművek felesleges hője át volt játszva a távfűtésbe.
A költségmegosztó pedig a legnagyobb átverés ami csak létezik.
-
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #19980 üzenetére
Áldottam a napot mikor levették a fűtésmegosztót 15 év után valamikor 2 éve. Azóta négyzetméterre szét van osztva és tudom mennyi az annyi. Mikor fűtésmegosztó volt ment a rettegés hogy mennyit kell év végén ráfizetni úgy hogy nem volt fullon a radiátor. Mondjuk azt nem tudom milyen fűtésmegosztó lesz, mert gondolom van több féle, nálunk ez a párolgós leolvasós Brunata volt.
A csúcs az volt 2011-ben mikor nem voltunk itthon mikor jöttek volna leolvasni, és ilyenkor szólni kell nekik, hogy mikor jöjjenek újra, mi meg elfelejtettük. Na ilyenkor az van, hogy azt az összeget kell befizetni, amennyi a legnagyobb évvégi ráfizetése volt valakinek a házba. Ez az összeg akkor 54.000,- volt. Hiába, volt nekünk lehet csak 15.000,- az évvégi ráfizetésünk hivatalosan, nem jelentkeztünk és az 54k-t verték ránk. Nagyon jól esett...ui.: Jah és SZÉPHŐ....Istenem ha ezektől egyszer megszabadulnák, annyira balkán ami ott megy.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Napfénysüti #20098 üzenetére
o pedig bicikli az olcsobbak közé tartozik... 200-400ból igény szerint köcölékestül már kész vagy arra rájön igény szerint évi 30-50 és kész. És ha tolod kondibérlet se kell sött még bérletet is elpasszolhatod.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
f27
senior tag
válasz Napfénysüti #20105 üzenetére
Nekem van egy egyszeru KTM bringam
Van benne egy oco 160 ezres hajtokar,es semmitnemero 50 ezres telescop,egy aluvaz ket oco nemtudom mit ero kerek,tettem bele a hegyekbe tokon babon arkon bokron 2000km
Es pont olyan nagyszeruen gorol mint mikor megvettem!
Jah es nekem osszesen 20 ezrembe van ( ket javitott xboxot adtam erte cserebe) ami akkor 80 ezret ert.
Gyerek megunta elcsereltuk.En igazabol egyedul az olajfekes tarcsafekeket hianyolom rola,de a bringaboltos monta ezen a legjobb bovdenes fek van,igaz ugy mukodik mintha semmit sem huznek,a tarcsafekek meg satuk rajta
Azt sem tudom mit cserelnek rajta ki,es vajon minek?
Nem konnyu gep mert kb 8-10kg lehet,de a hegyekbe kell a masziv bicikli,mivel aszfaltot ritkan lat ha ebb a hegyekbe szaggatom -
f27
senior tag
válasz Napfénysüti #20108 üzenetére
Elvileg egy 650 ezres gep volt ujkoraba.( az ar hamar osszejon a 160ezres hajtokarral nyitva )
Nem fullos de annyira jo alkatreszekbol van osszerakva hogy kemeny hasznalat mellet sem kotyog lotyog semmi rajta.
Egy ujal fellehet emelni.
A sujat kb re montam sosem mertem,de van egy boltba 160 ezres montija az aszonynak alu az is,de attol fenyevekre konyebb.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Napfénysüti #20105 üzenetére
330+ az már nagyon nem alsó-közép, abba már jórészt XTvel szerelt 7005/6061alus gép is belerakható, az meg a komoly évi sokezer kmet tekerő, maratonokra járó, hobbiversernyző kategóriának kb a teteje.
Én ennél sokkal gyengébb/olcsobb ~200K kategóriás LX/DEORE/XTs 7005ös bringával túráztam éveket a mecsekben, indultam CC, DH! és maraton versenyeken, letekertem vele többször adriára és rendeltetésszerű használat esetén sose volt vele baj.
Az más kérdés, hogy amikor fának mentem 40el szó szerint kettétört a teló, amikor a megáradt patak elvitte beázott az első agy és ezért most is monoblokk van rajta elöl... és sokáig nem volt bringásgatyám és amikor lett akkor is pikkpakk kiszakadt és ha mecseken keresztül akartam hazamenni lehuztam a farmert és felhúztam a hátizsákból elővett rövidgatyát/melegítőt.Sajnos kevés kép van annak nagyja is még analóg... nagyon jó volt. és ha LX/XT helyett XTRel lett volna szerelve a titán bringám se lett volna semmivel se nagyobb az élmény. És neked se lesz semmivel nagyobb az élmény akkor ha lecseréled a V féket tárcsára, LX hajtókart XTRre... Az a bringa ami meg 330ba kerül a komoly hobbsita vonalnak már a csúcsát karcolgatja és nem alsó közép...
remélem érthető volt, én meg lefekszem alduni.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mtade
aktív tag
válasz Napfénysüti #20113 üzenetére
Használtban gondolkodok. Köszi a választ!
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
makro
senior tag
Nekem is Pana FZ38-asom van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Automata üzemben csak a gombot kell nyomni, így a családban bárki tudja kezelni. Viszont ha előtör belőled a fényképész, akkor szinte bármit tudsz rajta manuálisan állítgatni. Szép éles makrós képeket lehet vele lőni
-
mtade
aktív tag
válasz Napfénysüti #20118 üzenetére
Köszi, mobilról bírok csak netezni mostanában, így nem is olyan egyszerű. Már szervezem is. Köszi mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
-
honda23
aktív tag
Panasonic fz45, ultrazoommal. Nekem ez van 3 éve.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Dare2Live
félisten
válasz Napfénysüti #20111 üzenetére
Kérdés ad e többet. Volt anno is karbon meg XTR és tudtuk nemcsak sokkal drágább de pro versenyre van.
Míg egy jó acél váz örökélet, jó alu váz 10+év addig a karbon törik akár az első rendes esésnél, nem lehet napra rakni mert nem bírja... és ha kevésbé is de ez az XTR. Versenyszet. Arra van. Nem volt elsődleges szempont a tartosság.
Mindeközben egy első tízben lévő CCs übermenschnek amitől én csúcskoromban is távol voltam se volt karbon váza...Ha országutiba akar vki csúcs gépet [link] karbon és full dura ace. Nagyon nincs 1misi felett. Ha vki pro versenyző és ezen múlik, hogy országutin 12 vagy 11edik hajrá. Mi hobbi amatörök ettől fényévekre vagyunk.
Hobbi amatőr kategóriában montira pl [link] Tökéletes játszós gépnek tűnik egy ilyennel egy 10évet aktívan el lehet túrázni a mecsekben, lehet vele örültködi, sok maratont végig lehet vele tekerni... Jobb lenne ha karbon lenne és xtr? Nemhogy jobb rosszabb.
-
JohnnyX
őstag
válasz Napfénysüti #20234 üzenetére
Csavar akkurol mondott valaki nemreg nekem olyasmit, hogy jo draga az akksi, de ha pl kulfoldon lerohadsz, akkor kuldenek erted kocsit. Amolyan biztositas szeru. Aztan hogy ez igaz, vagy sem...
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #20234 üzenetére
Csavarakkut hagyjuk. Felhívtam őket és olyan árakat mondtak, hogy kiröhögtem őket.
Ott biztos aranyból vannak a cellák az akksikban.Többi tippeket meglesem. Danke.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #20452 üzenetére
Pár városban van ilyen, hogy külterületen véletlen pont addig van közvilágítás, szennyvíz hálózat és beton út kivezetve, ahol pár VIP emberke lakik.
De már késő siránkozni, hogy miért nem a politikai pályát választottátok.
-
honda23
aktív tag
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #20463 üzenetére
Bejöhetsz hozzánk is a gokartpályára. Fasza modern gépünk van.
Mit kellene egyébként?hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #20484 üzenetére
Megoldható az is. Elvileg egy sima állítás 5000Ft.
Ha be van rohadva az meg külön óra díjas.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #20533 üzenetére
Azért csak nem állhatok be mondván, hogy pit stop gyorsan és megyek.
Spur Kft. van a közelben, de semmit nem tudok róluk. -
tzimash
őstag
válasz Napfénysüti #20584 üzenetére
A rév zárva van. Vagy már nem?
-
Viper26
nagyúr
válasz Napfénysüti #20586 üzenetére
Zárva van az évek óta, azért ilyenkor is megnézném, bár kicsit creepy lenne.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
tzimash
őstag
válasz Napfénysüti #20586 üzenetére
Laktam ott 3 hétig még 2005-ben, fent a munkásszálló részen. Nem az volt eddigi életem fénypontja Bár 3 napig Caramell nagybátyja volt a szobatársam
-
mtade
aktív tag
válasz Napfénysüti #20584 üzenetére
Régebben a Kertészben aludtam, ha kellett. A reggeli lehetett volna jobb is, de a szoba klassz volt, és nem volt drága.
-
gyenge47
aktív tag
válasz Napfénysüti #20722 üzenetére
Köszönöm, mint egyetlen nem negatív hozzászóló
-
Fecogame
veterán
válasz Napfénysüti #20763 üzenetére
Ha netes váráslás/redelés volt: Igen, 14 napon belül
Ha nem netes, akkor csak ha jófejek MM-ben visszaveszik, máshol nem tudom.Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #20767 üzenetére
Mind a ráfizetés mind a sztornó esetében nagyon készségesek az ilyen áruházak. Praktiker, Baumax, Obi mind-mind gond nélkül állt hozzá ha nálunk is cserélni kellett valamit.
Szerk.: Kerékpárosban szerkesztve válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #20770 üzenetére
Kludi és Mofémen kívül az összes xar... Viszont az áruk horror, 30-40-50e ft is lehet egy zuhanycsaptelep.
Mondjuk cégemnél minden csaptelep Kludi, mégis nagyon sok meghal belőlel...
Én is szívok ezzel az albiban sajnos, de én már okosan átszereltem, jó lesz ez így nekem, amíg még itt vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #20772 üzenetére
Sajnos a praktiker is már rossz kínai termékeket árul.
Én nem tudom rábeszélni a főbérlőmet, vett tavaly egy Sanimix zuhanycsaptelepet, ami január 3-án a kezemben maradt, eltört... Univerzális zuhanyváltóval csináltam meg, de így sem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #20783 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem megy el mindenki, akit szóba hoztak, mert akkor nagoyn minőségi emberekkel kellene őket pótolni. Nálam pl. Calatayud megszerzése kész főnyeremény volt.
-
JohnnyX
őstag
válasz Napfénysüti #20796 üzenetére
Amolyan powerbank?
Mintha Mediaban lattam volna._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Kristof14
senior tag
válasz Napfénysüti #20796 üzenetére
edigital-ba vettem nem egyet, asszem 3 van itthon összesen.
működnek.
de kétség nélkül sokkal jobban jársz, ha megrendeled netről.-
-
Kristof14
senior tag
válasz Napfénysüti #20799 üzenetére
Edigital
ezeket nézegesd meg, nem tudom, hogy milyen az tracer, még nem találkoztam vele, nekem 10400-as yoobao-m van és simán tölti még mindig azt amit az elején tudott.[ Szerkesztve ]
-
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #20799 üzenetére
Ha jól rémlik Deicide is használ/használt power bankokat kérdezz rá nála. Még az is lehet, hogy van felesleges példánya.
-
Kristof14
senior tag
válasz Napfénysüti #20803 üzenetére
nekem szokta bírni a telóm az ilyeneket, 3100-as akksival
a múltkor rám akartak sózni egy ilyen 2500-as power bankot, mondom neki, szerinted hányszor töltöm fel ezzel a telefonom, erre ilyet szól 2x.
tényleg???-
-
deicide
veterán
válasz Napfénysüti #20838 üzenetére
Ha már itt tartunk, valakit nem érdekel Garmin FR210 pulzusmérős GPS-es futós/bringás óra? 1.5 hét múlva jön az utód, ezért megválnék tőle. 30-35k körül.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz Napfénysüti #20840 üzenetére
Igen, tökéletes szerkezet, de úszni nem tud. A Garmin Fénix 3-ba pedig első látásra beleszerettem és 5 perc alatt rendeltem meg Zergééktől.
Specifikációk alapján nagyon komoly a cucc, barométees magasságmérés, még pontosabb gps, 50 (!) óra üzemidő low power GPS módban, testreszabható óraszámlapok, ANT+, stb. És vízálló 100 méterig.
Nyáron el akarok kezdeni úszni is, mert anélkül nem leszek ironman, ahhoz pedig kell egy vízálló cucc.Az 510 is jó nagyon, egy bringásnál láttam.
Csak jól fel kell rögzíteni a kormányra, le ne essen.[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz Napfénysüti #20842 üzenetére
Új a termék, még nem is kapni igazán, hiánycikk a 160 ezres ára ellenére, meg fázok is a külföldi rendeléstől, inkább legyen mo-i a garancia, ne kelljen postázgatni.
-
makro
senior tag
válasz Napfénysüti #20850 üzenetére
A pántok összehangolhatók okos telefonnal? Runkeeperrel szoktam szaladgálni, bár nem tudom van e ilyen funkció hozzá.
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #20917 üzenetére
A statisztikák nem ezt mutatják.
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #20917 üzenetére
Meg a vasárnapi, templomba járós, családi videót!
-
justflash
aktív tag
válasz Napfénysüti #20996 üzenetére
"Ettől függetlenül megyünk tovább a megtervezett úton abba az irányba, hogy a játékosaink körül szövődött különböző érdekcsoportok befolyását visszaszorítva, a klub érdekeit előtérbe helyező, letisztult, hosszabb távú stratégiai célok mentén tudjuk felépíteni a szakmai munkát."
Foci érdekcsoportok nélkül, na persze. Valakinek szúrta a szemét.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #21218 üzenetére
Mi rendszeresen ettünk ott. Bátyám még mindig. Nagyon jó, nem túl drága, nem is kicsi adag. Teljesen vállalható és finoman főznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest