Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz Motion_Blur #43450 üzenetére
gokartfehervar-ra gondoltam. nem voltunk még soha sem, gondoltam a gyerekekkel megyünk pár kört.
-
run4fun
tag
@eami: Mi pár éve voltunk, üresjárat volt, úgyhogy mehettünk egyből. Átlagos pálya, egyszer mindenképp megéri kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Sziasztok.
4GB DDR3 om asztali RAM kellene nekem egy darab.
Ha valakinek van kerem jelezze.
Semmi extra melos gépbe kell. -
ddragon83
újonc
Helló, Core 2 Duo E6700 nem nyomja esetleg valakinek a ládafiát? Jó kezekben lenne nálam, ígérem!
Köszi!
-
borges7
aktív tag
Sziasztok, van valakinek egy eladó, használt okostelefonja? Android 10-zel lehetőleg, 5-5.5", mondjuk 20-25 ezerig bezárólag. Semmi extra, melóhoz kell.
-
Jarod1
addikt
válasz elder troll #43464 üzenetére
szakasztott ezt hallotttam én is.
-
OPiiPO
veterán
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
kem
addikt
Sziasztok!
3.5" 500GB, max 2TB SATA vinyot kerenek lehetoleg olyat ami birja ha folyamatosan megy. Csak 100%-os egeszsegu erdekelne.
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
ArmanD.
őstag
Van egy szuper árazású garis Ryzen komplett gépem eladó sorban és hamarosan felteszek még egyet az ennél erősebb nagyobb kiszerelésű ha valakit majd komolyabb érdekelne:
[link]Öreg vagyok már bohócnak!
-
tranceplanet
addikt
Hát ez jó volt, most már tudjuk honnan ered a neved.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
borges7
aktív tag
van egy ilyenem ócsón, de helikopter nélkül, érdekel?
-
eami
veterán
válasz #04441088 #43472 üzenetére
szerintem inkább az android 10 a macerás benne, amúgy meg miért ne... nem újat keresett és nem fogod elhinni, de a többség újonnan is max 30k körül keres telót......
pl van itthon kettő LG G6 is (gyerekek használják már jáccós telónak). full vízálló, még is mennyi lenne szerinted a reális ár, ha el akarnám adni ?
és akkor ez még nem is valami noname kínai csoda, szóval kár volt leszólni...
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Nekem a "Semmi extra olcsó legyen melóhoz kell de legyen vízálló, min android 10 és 5-5.5..."ről anno a pc boltos emlékeim jutnak eszembe ami gondolom most sincs másképp.
Minden harmadik bejövő 0.1es vásárló: "Olcsó legyen nem kell semmi extra csak gyereknek kell játszani."
és akkor se volt másképp. Egy netezős/wordos konfig volt anno kb 100.000Ft egy olcsobb gamer PC meg 180.000Ft de inkább 220.000Ft. Mert kell a 4GB ram, mert kell az erősebb cpu nem jó a celeroncs, kell bele vga kártya és nem mehet bele a 300ws codegen hanem kell a 300Ws FSP....
(és amikor végignéztük a listát, hogy min lehetne olcsósítani 90%ban a 300Ws FSP helyett visszakerült bele a 300Ws codegen)@eami ha kiveszel egy feltételt legyen az android 10 vagy vízálló máris mehet. Nekem is van itthon egy Samsung S4 activeom 20k ért lazán odaadom. Víz, por, ütésálló. Aszem android 4.3 van rajta. és olyan lassú mint egy 20Ks ulefone azaz nagyon.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
szebe
addikt
válasz Dare2Live #43474 üzenetére
Aprón (mármint nem itt) 30-40k között találni Blackview-t. Igaz, az picit túl van a kereten, meg kicsit overkill, mert "strapatelefon", de van. Talán még a 10-es droidot is tudja (ami nem tudom miért kitétel, van app amihez minimum követelmény?).
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
válasz Dare2Live #43474 üzenetére
"Aszem android 4.3 van rajta. és olyan lassú mint egy 20Ks ulefone azaz nagyon."
Az fura, mert itt van mellettem egy Active, ami gyári talán 5.x -el teljesen használható sebességű.
És az S4 Active-ra is van még 11 is, Official Lineage 18, ami Android 11, és rendesen updatelik.Mutogatni való hater díszpinty
-
Zin
őstag
Jovohet vege fele par napra adna vki egy laptopot kolcson?Lehetoleg win10 legyen rajta ssd nem fontos 1-2 filmet akarok nezni rajta amig nyaralok.Persze olyan kene amin csak Win van lehetoleg es az usb portja jo.Szfvar att vetellel.
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Tudtok olyan helyet ahol lehet mosni az autót alulról is?
Mondjuk rámpa és magasnyomásúval adni neki.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
OPiiPO
veterán
válasz Motion_Blur #43481 üzenetére
ÖMV mosókban van alsó mosás program, az nem jó?
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Olyan helyet nézz, ahol motormosással is foglalkoznak, ott valószínű megcsinálják.
Mutogatni való hater díszpinty
-
run4fun
tag
Én náluk voltam ilyen kéréssel alvázkezelés előtt
-
quint
aktív tag
válasz run4fun #43484 üzenetére
Az asszony valamikor nyáron vitte el hozzájuk a gépemet külső/belső takarításra. Még életemben nem láttam olyan hányadék melót, mint amit ezek műveltek. Lehúzták 8 és fél rugóval (telefonba még 6-ot mondtak neki), kívül kábé lemosták, de már az alufelniket nem sikerült letakarítaniuk, belül kivették a gumiszőnyegeket, leverették, de már porszívózásra, portörlésre nem vetemedtek. A kisboszorkám csinált róla pár képet a "magyarország, így szeretlek" albumába.
-
törölt tag
A nagynyomásúhoz nem kell ész!
Amúgy tényleg trehány banda. Kb. még 15 percet takaríttattam az autómat, míg megfelelőnek éreztem, hogy kifizessem a munkát! Szerintem megkedveltek.
Nem tudok olyan helyről (egyet kivéve, itt 20k egy mosás) Fehérváron ahol megfelelő minőségben dolgoznak.
[ Szerkesztve ]
-
quint
aktív tag
válasz #49155328 #43487 üzenetére
Igen, a "banda" kifejezés találóan megragadja a lényegüket.
elder troll: Igen, a vészcsengőknek meg kellett volna szólalniuk.
-
Compaku
tag
Sziasztok!
Volna egy I7-es, 2015 mid 15” Macbook Pro-m, erősebbik Radeon R9 verzió, 1TB SSD-vel. Csoport tagoknak még minimálisan alkukepes is. [link]PÜ-re illik válaszolni!
-
elder troll
őstag
Felhívtam az autómosó ügyfelünket, ő nem tudja megemelni az autót.
Viszont azt mondta, hogy a jancsár vadex telep mellett meg tudják emelni.Amúgy megkért, hogy ne promózzam
Az egyik tisztaságra nagyon háklis ügyfelünk (még nálam is durvább ilyen téren) hozzá szokta hordani, illetve értelemszerűen kolléganő is egy ideje hozzá viszi az autóját.[ Szerkesztve ]
-
run4fun
tag
Autós témánál maradva: ki(ke)t ajánlotok autó-ablakfóliázásra Székesfehérváron? B-oszloptól hátrafelé lenne és megoszlanak az eddigi vélemények, amit találtam.
[ Szerkesztve ]
-
-
fant0mi
őstag
válasz #49155328 #43487 üzenetére
Kb 5 éve voltam ott a Zrínyi utcában, akkor még egész jó munkát végeztek.
Az Új Csórin akkor voltam utoljára, amikor nagynyomásúval leverették a tükröket. Állt is mindenfele a motoros tükörlap...
Inkább magamnak csinálom, kevésbé trehány módon ingyen is tudom magamnak. -
Varoz
addikt
válasz fant0mi #43494 üzenetére
5 éve is kókler trehány banda volt. Szerencséd volt szvsz.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
bim
veterán
Móron a volán telepen mostak alvázat rendes rampa van. De fel kell hívni őket mert nem tudom hogy a covid miatt van e most. Olcsón is mosták pár éve.
-
chatran
őstag
Ha már autó a téma. Fényszóró polírozásra kit ajánlotok? A Balatoni úti Interspar-nál lévő vállalható?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest