Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Agyasima
őstag
válasz johnny82 #24098 üzenetére
Csináltatni? Ha mégiscsak normál használatra lenne (rövidlátás, távollátás stb.), akkor Ofotért. Ha tudod milyen lencsére van szükséged, akkor külföldről érdemes rendelni, sokkal olcsóbbra jön ki.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
boba6
senior tag
válasz lugosi #24106 üzenetére
az reggel megvolt, még ott van
a Márkó még kimaradt tényleg, munka után még megejtem
a legtöbb hely már megvolt csak nagyon válogatós vagyok ebben a témában (is)... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
-
sss
őstag
Tudtok valami térképet/keresőt, ahol ha beírom a helyrajzi számot, akkor megmutatja annak a pontos helyét?
Tudom, google, találtam is pár ilyen keresőt, de valahogy nem az igaziak. -
ámbor
csendes tag
Pár cucc ami feleslegesé vált...
x2 4600+ am2 6k
ddr2 2gb 800mhz pqi 5k
hp dc7100 slim pc(3.0ghz 630 ht 2mb cache,775 alaplap,pci expres,40gb sata hdd,gma900 vga,dvd-rw,) 10k
agp fx5200 128mb vga 2k
478 asrock alaplap 2.6ghz pentium 4k
Egyben 20k-ért vihető ami fel van sorolva.
-
őstag
válasz ErőVarázsló #24118 üzenetére
Hali!
Köszi!
(#24110) Agyasima
Rövidlátó vagyok, azért kellene, nem tudom mire gondoltál?
-
PowerBuldog
veterán
Van valaki aki jobban ért itt a kocsikhoz mint egy csimpánz (aka én) ?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
-
félisten
válasz PowerBuldog #24122 üzenetére
Itt mindenki ért mindenhez, ne aggódj... csak győzzön cikázni a szemed
-
PowerBuldog
veterán
válasz FoxiestFox #24124 üzenetére
Köszi, de a problémát inkább privátban írnám le, mint itt a fél világnak.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
pmheros
őstag
Szeretnék ötletet lopni!
Ki, mit vesz a nőjének karácsonyra ? láttam egy fürdőköpeny már volt
nem vagyok tökéletes
-
-
boba6
senior tag
30-35k felett már van azért választék komolyabb bakancsba
ha azt nézem 6-10 évig is kitarthat egy jó nem is drága, de mégiscsak nehéz elhatározás főleg hogy nekem is egyből vagy 3 féle kéne: 1 játszós hótaposó, 1 középhegyi túrázós meg 1 hétköznapi télies, na ebből kéne 1-2 darabot csinálni hogy mindent lefedjen de elég lehetetlennek tűnik
amúgy a Severbe van The Nort Face leghátul (a legutóbbi 2 félcipőm ilyen és beváltak) -20%-al, de sajna a mostani választék gyengusz, az év lején voltak akciós téliek most verem a fejem a falba hogy nem vettem meg akkor
van a túrabolt az Oroszlán utcában meg a Gogolban, Hervisben Merrell 40k (egy ilyen kb 8 évet húzott le épp nálam, bár marha akciós volt anno a Szigeten)... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
ebegab92
senior tag
Már a megyeházánál vannak a hallgatók
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
-
pmheros
őstag
a Kálvária SKF csapágyboltban van egy rakat munkavédelmi cipő/bakancs. De igazából bármelyik munkavédelmi boltban érdemes nézegetni a bakancsokat.
Mindenkinek:
Látom ti ugyanolyan hülyék vagytok ahhoz hogy mit vegyetek karácsonyra.
Volt egy (most már nyugdíjas) kollégám , aki az asszonyának flex -et vett karácsonyra. Mivel az asszony nem használta, hát végül elhasználta ő.[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Rawulf
őstag
Ha jól emlékszem, akkor annó 1995-ben volt az igazi diáktüntetés tandíj ügyben.
Volt egy lány, aki arról beszélt az Ady téri felszólalásában, hogy sorsot húzott a két testvérével együtt, hogy hármuk közül ki fog továbbtanulni, mivel a szülők csak az egyiküknek tudták fizetni a tandíját.
Az akkori helyi HÖK vezető is eléggé ***** módon kezelte a helyzetet és míg a diákok a tandíj eltörléséről beszéltek, addig ő a tandíj mértékéről. Több diák is a helyszínen azt állította, hogy lefizették "felülről"...Frenky89: Na igen. Például szerintem nincs szükség bölcsészekre, satöbbi.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Rawulf
őstag
Tom Cruise-t, mint embert (szcientololololo) rühellem, de ez az új filmje így elsőre nem tűnik rossznak:
Oblivion"Please state the nature of the medical emergency!"
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Rawulf #24136 üzenetére
"Ha jól emlékszem, akkor annó 1995-ben volt az igazi diáktüntetés tandíj ügyben.
Volt egy lány, aki arról beszélt az Ady téri felszólalásában, hogy sorsot húzott a két testvérével együtt, hogy hármuk közül ki fog továbbtanulni, mivel a szülők csak az egyiküknek tudták fizetni a tandíját."Ez 95-ben volt? Mert én is akkor voltam nappalis, és én is fizettem tandíjat. Azt gondolom, hogy a fenti lyány egy kicsit hamukázott, hogy akkor volt 7200 ft ösztöndíjam (mindenkinek volt ösztöndíja, a legrosszabb tanulónak 3600 ft) és kellett fizetni valami 1500 ft tandíjat vagy mennyit havonta... Nos ha ezért sorsot kellett húzniuk akkor ez egy hajléktalan család lehetett amiben csak ők voltak a testvéreivel, árván kereset nélkül. Más esetben nem tudom elképzelni hogy ez az összeg bedöntötte volna a továbbtanulást.
-
Rawulf
őstag
válasz lugosi #24143 üzenetére
lugosi : Meg ne bántódj, de ez most így eléggé demagóg volt a részedről. Igenis sokaknak probléma volt, mert nem csupán a tandíj volt a tanulás költsége. Szakközépiskolában nekem volt olyan osztálytársam, akiknél 10ft-os problémák is voltak.
Ha a szülő nem tud elég pénzt adni a diáknak a tanulásra, akkor szívás van.
Voltak annó jó diák melók, mint a MATÁV szegedi tudakozója, de egy burger king diákmunka a bérlet árát sem fedezte."Please state the nature of the medical emergency!"
-
lugosi
MODERÁTOR
Igen, mint ahogy írtam, 3e volt az alap ösztöndíj. Ha jól tanultál akkor a max nálunk 12k volt. Majdnem egy havi fizetés volt akkor.
Bocs, de ha ehhez képest a havi 1, 5e bezavar, akkor nincs miről beszélni. Ott az zavart be hogy a lány nem fizetést vitt haza, hanem passzív tagja volt a háztartásnak. Vagyis nem vitt haza pénzt. Ha 10 ft-os problémák vannak akkor ez a helyzet, és nem az, hogy kell-e 1500 ft-ot fizetni. Ez olyan mintha mi most arról vitatkoznánk hogy 50 vagy 52 millió ft-os Ferrarit nem tudunk megvenni magunknak. Tehát szerintem pont a "sorsot húzunk az 1500 ft-os tandíj miatt" a demagóg. -
macilaci78
nagyúr
Bakancsra Military shop? Én elégedett vagyok vele.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
boba6
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest