Aktív témák
-
ALI_G
veterán
ez tetszik, sőt like-olom
én eddig szerencsére nem futottam lyukra, persze olyan volt, hogy kidobott egy olcsó helyet és nem volt raktáron csak rendelésre, viszont telefonon közölték, hogy idén már nem lesz. Ez tavaly volt és XBOX-ot akartam venni ami elég hiány cikk volt, szóval várható volt az eredmény. -
SirRasor
addikt
Alaplapon felpúpososdott kondi eredményezhet irreálisan lassú win xp telepítést? 20 perce csinálja azt, amit más gép 3 perc alatt kivégez.
Make Love not war!
-
félisten
-
kovari
tag
BAJAJ SUNNY robogóhoz keresek gyújtás elektronikát.
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Keresek virtualizációval foglalkozó könyveket, szakirodalmakat, akár pénzért vagy kölcsönbe. Szakdolgozathoz kell. TIK nem játszik, mert ott csak egy xen-nel foglalkozó könyvet találtam.
Aki esetleg ilyennel foglalkozik és van elfekvőbe ezzel kapcsolatos könyve, akár angol nyelven is ,elsősorban vmware érdekelne. Ugye tudtok segíteni? -
Inv1sus
addikt
Srácok, lehet valahol Suspensort kapni? Védeni kellene a családi ékszert majd Paintballon.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
-
ShadowX
őstag
válasz Inv1sus #49415 üzenetére
Mérey utca/Mars tér sarka. Shop Builder bolt
-
ErőVarázsló
aktív tag
valaki esetleg pestről eltudna hozni nekem valamit?
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
sss
őstag
Utazott vki mostanában Hódmezővásárhely felé vonattal? Most olvasom, h Algyőtől pótlóbuszokkal viszik az utasokat a Hmvhely-népkertig, onnantól meg újra vonattal.
-
ShadowX
őstag
A jónép ellepte a médiamárktot. Tülekednek, megvadulnak, tapossák egymást... mint a vadállatok.
Amúgy 20494 Ft-os távhőszámla érkezett szeptemberre. Azt hittem a guta üt meg pár perce. Még egyetlen napot sem kellett fűteni május óta. Mi lesz itt december/január/február idején? Panaszkodás és gondolatkifejtés befejezve.
-
-
WindyJoe
aktív tag
Kérlekszépen, a vasútállomás bejárata elég közel van?
Meg kell nézni melyik busz megy arra (a volános gyorsjáratok, amik a régi repcések helyett vannak odáig mennek), de a népkert megálló előbb van, a szegedi út mellett, sztem ott is van valahol buszmeg...
De amúgy miért kell 2× átszállnod, ha hódmezőre mész? Ha meg nem oda, akkor miért nem mész végig busszal?(#49377) dying_star:
s3 state-> suspend to ram, azaz a készenléti állapot
s1 a régi készenléti állapot, amikor a proci is áram alatt volt még, csak eszközöket kapcsolgatott le.
Az s3 annyira energiatakarékos, hogy a proci egyáltalán nincs áram alatt, egyszer véletlenül sikerül s3 alatt procit (775) cserélnem de visszajött a winfos rendesen, igaz még a régi proci típusszámát írta ki...[ Szerkesztve ]
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
ShadowX
őstag
válasz macilaci78 #49431 üzenetére
Csak egy tipp, de lehet megmarad raktárnak?? Vagy mondjuk egy Dél-Alföldi elosztóközpontnak??
-
sss
őstag
válasz WindyJoe #49438 üzenetére
A vasútállomás közelében lenne dolgom, ezért terveztem vonattal menni. De a hídfelújítás miatt ez most körülményesebb. Ezért lehet, h busszal megyek inkább, így hogy már tudom hogy a vasútállomás közelében is megáll. (Mondjuk időben nem tökéletes, de azért megfontolandó.)
Remélem érthető. -
ritkaság
aktív tag
Hali!
Valakinek E8400-C0 eladó!
-
kispéé
senior tag
Notebook ramot tudtok? DDR 266Mhz-es 512 megás, olcsón?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest