Aktív témák
-
őstag
Eladó cuccaim
Nagyon energia takarékos DELL noti(be sem kapcsol)
egy asztali vas
és végül néhány tápegység.Üdv:Attila
-
Rhino666
addikt
Érdekel valakit 0 perces Vodafone-os telefon 500Ft-os VitaMAX SIM kártyával?
Vodafone 225 8k
Nokia 1661 10k
Nokia 1680 13k
Motorola W397 16k
Vodafone 533 18k
Nokia 2630 18k
Samsung J700 21k
Sony Ericsson W302 23k
Vodafone 736 28k
Nokia 5130 28k
Sony Ericsson F305 28k
Samsung L700 30k
Nokia 6300 33k
Sony Ericsson K770 37k
LG KP500 38k
Sony Ericsson W910i 38k
Sony Ericsson T700 48kAkko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
őstag
válasz Rhino666 #27254 üzenetére
Én egy ilyen szörnyet nyúzok már vagy 3-4 éve és még szeretem is csak az aksija kezd öregedni
no meg a szélvédője is olyan mint ha homok fújózták volna.Ennél a telónál nagyon megszoktam,,hogy SMS írásnál a beírandó betűnél egyszerre mutatja az adott gombhoz tartozó összes karaktert(nem úgy mint a Nokiák)Nos én egy olyan telefont keresek ami eleget tesz ennek a követelménynek.Kamera és egyéb nem egy telefonhoz illő vackok nem érdekelnek.Nos valami ilyesmi lehet,hogy a későbbiekben érdekelne(T-mobil-os)Üdv:Attila
-
userZ
aktív tag
Stop the Earth, I want to get off!
-
Rick4
félisten
válasz bolcsodal #27230 üzenetére
Ez már csak azért is érdekes, mer a 2.8GHz-hez elég neki 1.25V is... EIST, thermal monitoring, minden automata szabályzás kikapcsolva, és majd én eldöntöm, mennyit kap...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
válasz Rhino666 #27252 üzenetére
Apa kezdőőőődik!! És ráadásul nagyon necces a dolog, mert a munkatársnőm..egy irodában összezárva napi 8 órában...de nem izgat senki véleménye, nagyon szeretem és kész Vagy holnap nagyon gyorsan találok egy nőt és akkor minden a legjobban fog alakulni
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Samsung telefonokhoz eredeti gyári adatkábel eladó! Bolti ár 3000 huf, ez elvihető 2000-ért. Anyám új telefonjához volt és működik vele az én E210-esem is, úgyhogy a régit megtartjuk, az újat meg eladjuk. Még a gyári drótozást se szedtem le róla.
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz madstunt #27260 üzenetére
Ja csak most láttam a hsz-edet. Viszont akkor az előző előtti hsz-em félig válasz rá. Konkrétan még nincs, de teljesen beleestem a munkatársnőmbe. Az akkor minek számít? Bár csak ő is így érezne irántam, csak fene se tudja mi van. Pár héttel a meló megkezdése után már beszélgettünk párkapcsolatokról és már akkor leszögezte, hogy jelenleg esélyt se lát arra, hogy munkatárssal kezdjen...enyhe célzás, mi? De...munkaidőn kívül elég sokat lógunk együtt, úszni járunk, filmezünk, pár napja még bevásárolni is elmentünk, sőt, még színházba is eljött velem és hétfőn meg egy hangversenyre is szívesen elkísér. Hát basszus ez alapján komolyan úgy érzem, mintha már hónapok óta járnánk Szerinted?
Make Love not war!
-
WindyJoe
aktív tag
válasz bolcsodal #27230 üzenetére
"másiknak több kell még az alapórajelhez is"
Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy gyártáshibás a proci...
A VID-et úgy állapítják meg, hogy garantáltan működjön vele a proci.
Általában 0,2-0,3 tizedet le is lehet venni belőle, az alap órajelhez elég szokott lenni.
Érdemes belőni a procit, mert tartósan 5-10W fogyasztáscsökkenést simán el lehet érni.Rick, a számításaim és a kép szerint 7 az a 8... (:
Ha a magasabb FSB a cél, akkor jó visszavenni szorzót, de ha a magasabb órajel fontos, akkor a nagyobb szorzó jobb megoldás.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
-
fransoa.
csendes tag
válasz ErőVarázsló #27269 üzenetére
Ha Kelebiára kel akkor az Ásotthalmiakkal vedd fel a kapcsolatot.Jó minőségü akác, és hozzád nagyon közel.De van ott olyan is aki Erdélyből szállit, csak az bükk.Nekem is ő
hozta az elmúlt összel, és korrekt. -
bolcsodal
addikt
válasz WindyJoe #27270 üzenetére
Jó hagyjuk, nem vitaindító hozászólásként írtam. Lényegében ugyanazt állítjuk mindketten. A VID-ek közötti különbség általában nem éri el a 0.1V-ot, de különbség mindig van. Ez a 0,1V viszont fájdalmas különbség lehet később a tuningnál...erre akartam volna utalni.
rick4: Milyen hűtőt használsz hozzá?
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
-
Agyasima
őstag
Szilrobit ismeri valamelyikőtök? Megbízható arc?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
pmheros
őstag
válasz pschio #27277 üzenetére
én sem ismerem de a keresőt igen
és az szerint a Kivel érdemes üzletelni topik -ban a nevére rákeresve csak 2x szerepel , és nem 3x mint az összesítőben. Érdekes.....nem vagyok tökéletes
-
kovari
tag
Sziasztok! Van egy pár db zsír új Walk fit cipőbetétem ha valakit érdekel ma a bolti ár töredékéért (2500ft/db) hozzájuthat. Csak telefonon vagyok elérhető ez ügyben.
[link] -
Rhino666
addikt
Notebook:
ASUS M51S GAMER noti 240k
Egy év garancia, hibátlan, 2-3 órás akksi!
Ruhák:
Big Star Johnny 001 38-as farmer 9k
Big Star Jacob 955 38-as farmer 9k
Mustang 35-ös törtfehér farmer 8kKérésre küldök képeket/pontos méretet!
Mobilok:
Siemens A55 (használt, pannon) 2k
LG KP500 +8GB mSD (használt, vodafone) 30k
Blackberry 8110 Pearl (használt, független) 60kMinden telefon karcmentes, hibátlan állapotú.
Lejátszók:
Cowon iAudio A3 30GB 70k
Új, bontatlan, gyári tartozékokkal, egy év garanciával!
Egyebek:
Fülhallgató párna (3pár/csomag) 520Ft
Ricoh mini DVD-R vastag tokos 300Ft/db
SwissGear Impulse 15,4" notitáska 10k/db
Nokia AC-4X töltő (új, angol dugós) 1k
Notebook tápkábel (új, USA dugós) 1k
VIA Epia alapú mATX netezős gép!!! 13k
Mobil tartozék pack (régebbi, 73db-os!) 15kMinimális alku belefér a legtöbb esetben, csak vigyétek a cuccokat mert nem állok jól anyagilag.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
PowerBuldog
veterán
Dell gép eladó!
BelsejeP4 2.8ghz (HT)
512 Ram
40gb Seagate
Slim DVD-RW
Floppy
Integrált 8mb-os VGA
1pci , 1 PCI-E, 8 USBÁr megegyezés szerint.
Bármikor megtekinthető nálam, további képeket küldök ha kell.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Agyasima
őstag
Továbbra is:
NOTEBOOK kerestetik!
Ilyesmiket kellene tudnia:
- 70 ezres maximum ár
- 1 giga ram
- 10/100 LAN
- 3 USB
- DVD író
- beépített hangkeltő
- legalább 1 órás akksi
- tökéletes használhatóság, hibátlan állapot, apróbb karcok beleférnek
- 80 giga HDD
- installált WindowsElőny:
- bluetooth
- WEB-camera
- 2 magos proci
- nagyobb HDD
- notebooktáska és egér
- vásárlási papírok, bolti garanciaHát így elsőre ennyi. PRIVÁTBAN könnyebben tudunk egyeztetni. Az ár lefele változhat, felfele nemigazán.
Segítsetek, segítseteeek, segítsetek, óóóóóó segítsetek!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
SirRasor
addikt
Elkelt a Creation Lamis Icy Cold. Esetleg valakinek nem kell a majdnem teli női arena? Kap kedvezményt is, csak vigye el. Nem tudok női parfümmel mit kezdeni.
Edit: Legyen 600 huf.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
madstunt
addikt
válasz Ted_Beneky #27296 üzenetére
ááááááááá ez ütött
SirRasor: Kösz. Tetszik
-
Kombat
őstag
Keresek kompresszort!
Kb. 1-1,5kW, 8 bar, 20-25l tartály, lehet használt is, vagy teljesen új, az a lényeg, hogy max. 20k-ba beleférjen.
-
őstag
Vaterás segítség kellene. Rendelni szeretnék, de még csak most regisztrálok. Mire figyeljek oda nagyon?
-
Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Blu-ray lejátszók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest