Aktív témák
-
Tamás24
tag
Keresek Asrock AliveNF6G alaplaphoz gyári CPU hűtésrögzítő keretet. (fekete és erre pattan rá a hűtő)
Az enyém szerencsétlenül egyszercsak elpattant. Gariba meg nem adnám be 2 hónapra ezért.Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
kalapos
tag
Asus HD 3650 512 MB DDR2 eladó (passzív; PCI-E). Dobozában 11 hó garral.
Érdeklődni priviben...
[ Szerkesztve ]
Inviziböl Dzsizusz
-
Rhino666
addikt
Digitális gépeket valakinek?
Olympus FE-20 18k
Olympus FE-360 24k
Olympus FE-370 25k
Olympus MJU-1010 33k
Olympus MJU-1040 29kÚjak, bontatlanok, gyári tartozékokkal és 3 hónap garanciával!
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
LÁZ
addikt
Hali, keresek 8800gtx-et szegeden és környékén, szegedi átvéttel. Papíros gar feltétel.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
őstag
Hali!
Ha valakit érdekel lenne egy mini ITX-es gépem eladó!Priviben írjatok.Üdv:Attila
-
boba6
senior tag
igényfelmérés!
jelentkezzen aki venne ilyen hálózati szűrőt ha ingyen kipróbálhatja az otthoni rendszerén (TV, HI-FI)
jelenleg br.16000Ft az ára, törzsvevőknek tudok kedvezni ;)
természetesen a nagytesóit és a hiVOX egyéb termékeit is tudom hozni... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
public73
senior tag
keresek core 2 duo procit sürgősen 25k-ig!
-
boba6
senior tag
válasz martonx #21565 üzenetére
az elég objektív ha otthon kipróbálod?
nyilván nem a 5000Ft-os HIFI tornyot kell rákötni meg a Junost TV-t...[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
WindyJoe
aktív tag
Nekem is elég kamu szagú...
Az összes LCD TV és számítógéptáp azzal indít, hogy egyenirányítja a váltóáramot, persze előtte van egy kis zavarszűrés is. Azután nagy kapacitású kondenzátorokkal kisimítja.
De, ha 5-en kipróbálják és 5ből 5 azt mondja tényleg jobb, akkor én is kipróbálnám és magamnak elhiszem, de akkor se vennék. (:
Ha pézvisszafizetés garival veszed vigyázz velük...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
SirRasor
addikt
Valakinek van kínai (mandarin) oktató valamije? Könyv, hanganyag stb, minden érdekel. Vagy hol lehetne beszerezni ilyen dolgokat? Vagy spanyolul jobban éri meg tanulni? Na de azt csak ~500 millióan beszélik, a kínai mandarin nyelvjárást meg ~850 millióan és kína gazdasága...hajaj
Make Love not war!
-
ent
őstag
Eladó:
AKCIÓS ÁR-on hangszigetelt, fóliás, dobozában Chieftek BX01-B-B házikó sürgősen! - szegedieknek 11k
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
pmheros
őstag
én nagyon csípem ezt a PH! -s fórumos dolgot, de........
volt egy ilyen topik: #Emberek nézzétek már meg mennyiért áruljátok a használt cuccotokat (o) , hát elég gyorsan zárták
tisztára olyan ez, mint a mostani média: ha az igazság fáj, el kell azt tüntetni.
Köszönjük nektek, kiknek nem köszönhetjük a szólás szabadságát, köszönjük moderátoroknem vagyok tökéletes
-
bolcsodal
addikt
Foglalkozik valaki Szegeden műszeres monitor kalibrálással?
They drew first blood....
-
Rick4
félisten
válasz pmheros #21571 üzenetére
sőt, újabban valamelyik topicban/ szabályzatban olvastam is, hogy az is tiltott, hogy rákérdezel, ez mivel tud többet, mint az ugyanilyen, boltban kapható, csak olcsóbb cucc? Holott az egy kicsit már a másik hülyének nézése, ha a bolti árnál drágább, nem?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
(Bundás)
addikt
-
WindyJoe
aktív tag
válasz (Bundás) #21580 üzenetére
Lassan át lehetne nevezni a topicot 'Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek-művelődök'-re...
BTW: Tud valaki olyan LabelFlash progit, ami enged megírt lemezre gravírozni?
Vagy bármilyen LF progit, esetleg nerohoz valami módosítást, hogy engedje. (Ez utóbbi volna a legjobb...)Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
WindyJoe
aktív tag
válasz WindyJoe #21373 üzenetére
Eladó:
AGP VGA:
Nvidia GF 5500 256 MB Passzív 5k
ATI Radeon 9250 128 MB (Passzív) 4k
Matrox G100IDE HDD:
Maxtor 160 7k
Egyéb:
Canon Powershot A430 4Mp 4×opt+1GB+16MB SD digifényképező 20k
Intel Prescott 2,8 GHz s478 8k
P4 félkonfig: ASUS P4P800-E delux + 3@3,6 GHz Prescott
DORO USB VoIP 225IPC telefon, tokkal vonóval, gari 1 hónap
PCI hangkártya (2.0???)
Connexant modem (54kb vagymi)
PPGA-Slot1 átalakító ajándék rossz cel 400 MHz-es procival (:
Adaptech SCSI kártya AHA-2940s76 4-es csatis kábellelLemezek:
TDK 16×-R 1500/25
Philips 16×-R +papírtok 60/db
Grundig 16×-R 1400/25
Datawrite Titanium 2,4×+R DL+papírtok 260/db
Ridisc 2,4×+R DL print+papírtok 310/dbHa tetszik valami lehet alkudni...
Keresek:
Scythe ninja (esetleg csere VF9700 -ra)
Exxxx proci 15k alatt
Pxx chipsetes alaplap
PCI-E VGAKi korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Rick4
félisten
-
WindyJoe
aktív tag
válasz CSorBA #21582 üzenetére
Ja igen, azt nem mondtam, hogy teleírt lemezre... (:
Bővebben.
Amúgy rulz, én is pont azt a nero verziót használom, sztem az a legjobb. Még a magyarítást se szabad föltenni, mert akkor nem tudsz 2 íróval írni egyszerre. (:
Csak néhány registry változót kell átírni, hogy tökéletes legyen. (Ne akarjon bufferolni winyóra, 256 írási puffer, és az aktuális sebesség kiírása. (Nem a beállított írási sebesség, hanem amennyivel ténylegesen ír (: ))Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
martonx
veterán
válasz WindyJoe #21585 üzenetére
Ha teleírt Labelflash lemezed van, akkor nincs gond, háttal kell betenni az íróba a lemezt!
Teleírt nem Labelflash esetén nem fogsz tudni rá gravírozni. Mivel nem LF lemez esetén csak az adatrétegre tud gravírozni. LF lemez esetén van plusz egy réteg a lemez hátoldalán, és abba tudsz gravírozni, csak meg kell fordítani a lemezt, és háttal betenni.Én kérek elnézést!
-
(Bundás)
addikt
=))
Az általam említett oldalon haver dolgozott mint admin, azt mondta volt olyan nő aki a szodomazo részlegben papírból kivágott korbácsot és maszkot ragasztott fel a háttérfüggönyre.
[ Szerkesztve ]
-
WindyJoe
aktív tag
válasz martonx #21586 üzenetére
Nem fogyatékos vagyok, csak érdeklődöm, hátha tud valaki olyan progit...
Azért köszi.
Amúgy LF-technológiának tökmind1, hogy adatra ír, vagy üres részre.
Pl. olvastam olyat, hogy nero összeakadt valami másik progival, és rágravírozott az adatrészre is... (:
De nem sikerült reprodukálnom. ):Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
boba6
senior tag
vegyétek/vigyétek a 4830-asokat mer' jó
SAPPHIRE PCIe HD4830 512MB GDDR3 VGA :: br.37200Ft - 2év gar. - keddre tudok produkálni... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
martonx
veterán
válasz WindyJoe #21588 üzenetére
Bocs, nem tudtam, hogy mennyire vagy benne a témában
Igen az LF-nek mindegy hogy adatra ír, vagy üres részre, de ha ezt is tudod, akkor nem értelek.
Mert gondolom azért írtad tele a lemezt, mert vissza is szeretnéd olvasni. Tehát nem értem miért lenne az jó neked ha az adatrészt szétbarmolja az LF?
Ha meg csak nézegetni akarod, akkor miért írtad tele?Én kérek elnézést!
-
Tamás24
tag
Valakinek egy 7800-as MSI hűtő nem kell mondjuk egy csokiért? Nincs kedvem pakolgatni...
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz CSorBA #21593 üzenetére
Ez a sebességmutatáshoz kell, hozzá kell adni, mert nincs ilyen key alapból:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero - Burning Rom\Recorder]
"ShowSingleRecorderSpeed"=dword:00000001ugyan ott:
"WriteBufferSize"=dword:10000000
ez állítja a Memóriabuffer méretét decben ez 256 MiB azaz B egységben állítható.
A winfosnak legyen elég memória, különben el kezd swappolni a nyomorékja, és ha az oprendszer winyójáról írsz, akkor kb 1 órás lesz az írás... (:[HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero - Burning Rom\Cache]
"MaxCacheSize"=dword:01000000
Ez a minimum szabadon hagyandó hely a cache útvonalat tartalmazó meghajtón, tehát érdemes a C-re tenni, bárhová, és a mérete legyen nagyobb, mint a szabad hely. Hexa egység, ha dec-re átváltod, akkor kiB-ban van. (Tehát az itt lévő érték 16 GB, de ha egyel arrébb teszed az egyest, akkor bőven elég lessz... (: ) Ekkor mivel kapásból kisebb a hely, mint amennyit a neronak szabadon kell hagyni, szó nélkül folytatja cachelés nélkül. (:Arra már rájöttem, hogy a Labelflasht a CoverDesigner pluginja csinálja, név szerint CoverEdCtrl.ocx, lehet cserélgetni egy bizonyos verziószámig, de akkor se lesz jó amit akarok... ):
Gondolom ehhez is van valami regkey, amivel nem ellenőrzi behelyezett lemezt... de mi? (:
"ShowSingleRecorderSpeed"=dword:00000001 erre is úgy jöttem rá, hogy föltettem a 7-est, de nem tetszett ezért letúrtam és visszatettem a 6-ost és utána az is mutata. (:Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
SirRasor
addikt
Keresnék szerelmi bánat elleni szert. Valakinek van valamilyen eladó óccsón'?
Make Love not war!
-
Pho3bus
tag
Szegeden belül hol érdemes görgős bőrfotel után nézni?Illetve ha valakinek va nelfekvőben egy akkor irjon,mert érdekelne egy!
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest