Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobmwe28
újonc
Sziasztok. Bocsi, ha nagyon kezdő kérdéssel fordulok hozzátok, de 2napja keresgélek és nem találtam megoldást. Most vettem egy ds210j-t, leírásnak megfelelően kezdtem telepíteni. Kapott 2db 500as WD-t, feltelepítettem az assistance progit. A nas reset után látható a programban, írja az IP címet (DHCP kezdésnek) és hogy konfigurálni kell. A legfrissebb rendszer van rajta, 5.2 5967, ezért csak azt engedi telepíteni. Minden végig fut, majd amikor az utolsó rész jön, az írás konfigurálás, láthatóan alig van hálózati aktivitás, majd a végén időtúllépés miatt leáll és utána nem látom már a programban sem ill a routerben sincs már DHCP kiosztott cím neki. Reset után visszaáll és előlről kezdődik. Tűzfal kivétel hozzáadva, de próbáltam kikapcsolva is, win és a router esetén is. Lan ledje narancs végig. Switchen is próbáltam más hálózaton, ott a Lan led zöld volt. Valamint még egy érdekesség, az 500as wd-kel 4-5 próba után kB 2-3 Hz sipolás és narancs villogó status ledet kaptam a konfig folyamat végén. Winyok tesztelve, 100% mindkettő. Próbáltam ssdvel, ugyan az. Router mezei tplink, 941nd.
Mit rontottam el? Nem vagyok hálózati zseni ez tény, de egy zyxel nast üzemeltetek. Hibás lehet a nas?
Köszi szépen! -
gergobmwe28
újonc
válasz gergobmwe28 #82281 üzenetére
Hy. Megoldottam. A 2032es elem lemerült és mindent elfelejtett újraindításkor. Gondoltam leírom, hátha valakinek hasznos infó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! Garancia+számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RTX 3060 12GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- KERESEK eredeti SNES PAL konzolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest