Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz bapszy #30883 üzenetére
Arra gondolt, h vedd meg az olcsóbb nast s az árból amit ezzel spóroltál vegyél egy mediaplayert is a tvre kötve, de ha a feletted levő hszem elolvasod abban én meg igazából azt javaslom, h vedd meg az olcsóbb nast s mediaplayer se kell, csak 2.5kért egy program a weboses tvdre
-
eszakas
senior tag
válasz bapszy #30879 üzenetére
Szia.
Én is ebben a cipőben járok.
Én sem akarom a gépet járatni a torrent miatt csak meg egy film miatt.
Én a 216playt választom mégpedig abból a megfontolásból, hogy arról akárhonnan fogok tudni esetleg egy videót vagy filmet nézni. Ezt érts úgy hogy hogy a mobilon vagy tableten is nézheted amit otthon letöltöttél pl. horgászás közben .
Egy ismerősömnek hála sikerült a play ezen opcióját kipróbálnom mobilneten is. És hátha elfogadható ára lesz a mobilnetnek is a közeljövőben és nézhetsz akármilyen videót. És ez ugye ez nem csak egy emberről szól, mert többen is használhatjátok ha bírja a net és a proci.
Nekem ez a véleményem.[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
mackosajt
addikt
válasz bapszy #30879 üzenetére
Megvallom az oszintet első Nasos vagyok, ráadásul a kicsi 115j Van nekem.
Lg uhd tv-n DLNA-t használva nekem semmi bajom.
Igaz, csak magyar szinkronos tartalmakat nézek.
Nem plex-ezek.Van, hogy melóból telefonon megnezem, van-e megtekintésre érdemes valami. Ha van, elkezdem letoltest, mire otthon vagyok, már rég lent van.
Bocs. Nem feltétlenül neked szól, csak mobilról ide sikerült nyomni.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop Túrkáló, ha olcsón akarsz használható notit, kishibával, vagy csak rossz akkuval..
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Eladó Lenovo ThinkPad T490 (i5-8265U, 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
- PlayStation 4 Pro + VR + V2 Kamera, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest