Új hozzászólás Aktív témák

  • Ra3

    őstag

    Régóta gondolkodok rajta hogy kellene valamilyen diver, jövöre valamilyenre be is ruházok, de addig még van időm jól átgondolni, sokáig nézegettem a Citizen BN0100-at (excalibur), meg az új Seiko Monstert, de valahogy nem volt egyik sem meggyőző. Néhány napja elkezdtem a pepsi lünettásokat nézegetni, és egyre jobban tetszenek, ha valakinek van ötlete szívesen várom.
    Eddig ezeket néztem ki:
    Seiko SKX009: első számú jelölt, kb. 45k, hátránya hogy jobb lenne ha 4r36 lenne benne, ha valakinek van a topicban beszámolhatna a 7s26 tapasztalatokról pontosság stb. Számomra nagy előnye a jubelee szíj ami nagyon tetszik, és állítólag kényelmes is:

    Seiko SSC019P1: 48k környéke, ez nem automata, hanem solar, és jó nagy, méretileg talán még épp belefér, a szíja nem annyira bejövős mint a fentinek, és a lünetta is mintha szélesebb és élénkebb lenne. Plusz pont a koronák kialakításáért:

    Seiko SNZF15: ez az egyik legolcsóbb, ~33k (legalábbis a nem made in japan változat), méretben jó, 7s36, jubelee szíj, a mutatók elég egyszerűek:

    Citizen NY2300-09g: Ez kissebb és olcsóbb mint a Seikok, annyira a mutatók sem tetszenek rajta, nem valószínű hogy ilyet veszek, de mint régi Citizen fan azért utánanéztem:

    A Seikok között amúgy mindegyikből van Made In Japan változat, szerintetek ez megéri a +35-50 dollár felárat? Van több Made in Japan órám, szuperek meg minden, csak ezeknek vagy nincs, vagy nem láttam a nem japán változatát.

    [ Szerkesztve ]

    ''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

Új hozzászólás Aktív témák