Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz g0n21 #48795 üzenetére

    WiZARD, Wg5113 köszönöm.

    apró tapasztalat pusztán, hogy vasárnap körbenéztem több boltban is, és a legkészségesebbek az Aréna plázai Balogh óránál voltak. Tegnap mivel ebédszünetben legközelebb a westend van, az ottani Borkutime szaküzletben néztem meg élőben, a Citizent, a Westendben az eladólányok elsősorban tirpákok voltak, de nem is nagyon értettek hozzá, értem én, hogy nem öltönyben voltam, de na.
    Visszamentem Balogh-hoz (másik Balogékat a lámpáik miatt úgyis kedvelem), ahol egy kedves, 40-50körüli, apró termetű, precíz férfieladó fogadott, 40-50 percet beszélgettünk órákról, de az elejétől fogva tudta, hogy nem a 3,5 milliós Longines-ért jöttem (pedig az nagyon szép volt). Miután jól kibeszélgettük magunkat, és eljött a záróra (21:00), ő még mesélt volna, én mondtam neki, hogy ne húzzuk az ő idejét, számlázzunk, méretezzünk, stb... Példás volt, ahogy eladott.

    @jookomak: van automatám, egyik sem svájci (de a 9 éves swatch diaphane), az egyik (elméletileg) német, a másik Seagull, ruha/tevékenységfüggő, hogy melyiket veszem fel, és mivel nincs óraforgató, így két naponta elölről beállítás, utánállítás, stb..., és tény, hogy vágyom egy svájci automatára, de amiket kinéztem leginkább 150-180 felett: Hamilton scuba auto, Certina Action Diver ,Tissot seastar automatic , Steinhart ocean 1 (egy hete nem kapok válsazt sem a németektől, sem RIOS-tól, hogy mikorra várható) a Citizen viszont jó lesz mindenhez, tegnap rajtam maradt squash alatt, nem volt zavaró.
    Ez a Citizen 66k volt, 25 vagyok, ifjonc gyártásvezető, majd ha az első nagyjátékfilmen/dokumentumfilm stáblistáján ott lesz a nevem, veszek egy svájci automatát :)

    Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Zenith El Primero Chronomaster Open XXT 1,6m // Breitling Chronomat B01 42mm Rouleaux szíjjal 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák