-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
Jo reggelt...
Nem semmi... Katt Erdemes megnezni az elado tobbi orait is...[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
WiZARD
addikt
válasz trassher #43899 üzenetére
Hiába nagy, ha csak 1-2 helyen van beleütve valami jelzés. Ezekből a jelzett részekből van kivágva a szíj általában. Persze a többiből is lehet csinálni, de az csak egy sima régi bőr lesz...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Reverting
őstag
válasz aischylos #43903 üzenetére
Igy van... Vagy a hamisitok keszletet megveszed... Katt ( betu, szam, ss,af,stb) Rengeted vilaghaborus tor es sisak (naci ereklyek) antikolva megy el az tengeren tulra, az usa tudatlan tiniket atverve h mennyora ereklyet vettek... kulon iparaga van ennek is...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
WiZARD
addikt
válasz aischylos #43903 üzenetére
Szerinted ugyanannyit ér egy bőr, amin egyértelműen rajta van, hogy honnan származik, mint egy másik amin nincs semmi, csak el kell hinned hogy onnan származik?
No meg ezek szerintem nem a származás miatt kedveltek, hanem pont ezek a jelzések adják a design lényegét.
vs(a hamisítás más kérdés, bár óraszíjból még nem láttam olyat amiről ki lett volna mondva, hogy hamis, vagy utánzat)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Gabor970
addikt
válasz Reverting #43901 üzenetére
Megnéztem. Szerintem tipikusan az az eladó, aki akár évekig hirdet valamit, hátha beakad valaki, aki nem nézve az árat, csak megtetszik neki, és megveszi. Ahogy nézegetek, kb a reális ár 1,4x-2x-én kíván eladni.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
trassher
addikt
válasz WiZARD #43902 üzenetére
Nekem a jelzés nem ér annyit. Nagyon tetszik de csak ezért nem adnék ki plusz pénzt. Úgy érzem clover straps lesz ebből.
Mellesleg akkor megkérdezném hogy WUS-ról érdemes használt órát venni? Valahogy úgy vagyok vele hogy jó lenne a garancia hiába nagy az esélye hogy nem kell szervizeltetni az órát de mégis. Csak azért kérdezem mert nagyon szép SKX007-esek vannak a piactéren nagyon jó áron viszont lehetőségem nincs megnézni élőben és kipróbálni így mondhatni akármit eladhatnak.Redmi Note 7
-
WiZARD
addikt
válasz trassher #43908 üzenetére
Én vettem már WUS-ról órát, minden rendben volt.
Érdemes az eladó után nézni, ne friss reg legyen, nem árt ha adott már el órát, és volt pozitív visszajelzés...
-
Empsepo
senior tag
Üdv Nektek!
Mi a véleményetek sebbenzinnel, 70%-os vagy akár 96-os alkohollal meg szabad tisztítani egy acél tokos óra hátlapját?
Csak úgy óvatosan áttörölni vele?Teljesen le akarom takarítani, hogy minden kis piszok eltűnjön.
-
aischylos
tag
-
altntv
csendes tag
A minap vegre sikerult megvennem , ezer hala es koszonet young kolleganak
-
Integra
titán
válasz aischylos #43916 üzenetére
zsír, köszi!
bakker, ebay-ra nemtom miért nem gondoltam.. mondjuk az vicces, hogy thaiföldről jön a japán motor..Empsepo:
köszönöm, nem véletlenül kajtatok a javítás után, 10 éves óra kb, és amiket most kapsz, elszomorító, hogy néznek ki. nem értem a termékfelelősöket. de lehet, hogy ma az a trend, hogy ronda és leolvashatatlan órákat kell gyártani...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Misi1979
őstag
Nesztek falióra
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Integra
titán
válasz aischylos #43920 üzenetére
közben megtaláltam a márkaszervízet a közelben, először elmegyek ide, fura lenne, hogy ha nekik pont ne lenne új mechanika bele, de ha valamiért ne lenne, akkor megrendelem ebay-ről
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ra3
őstag
válasz aischylos #43926 üzenetére
Valami hasonlót láttam most az aldiban is 4-5 erezért (radio controlled), a mutatók és az indexek Rolexre hajaztak, csak tiszta fekete volt kívül-belül, ezért nagyjából úgy nézett ki mint egy traktorkerék, úgyhogy kihagytam.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Nick no.1
aktív tag
-
Arcképgyáros
válasz nostromo73 #43935 üzenetére
Mennyiért szórják ezt?
-
Takuun
aktív tag
Az alábbi órában (Fossil ES-2681) lemerült az elem:
Érdeklődnék, hogy mennyibe kerül egy elemcsere. Gondolom vízállóság tesztnek vagy minek is alá kell vetni, mert 10 BAR-ig vízálló. Mondjuk vizet nem lát, szóval nem tudom mennyire fontos, hogy vízálló maradjon ilyen mértékig.
PECSA-ról meg annyit, hogy ma megjártam, de nem vettem semmit. Még az 5-6 ezer forintos órára is kapásból 12 eFt-ot mondanak ez eladók. Tudom alkudni kell, de 5-6 eFt-ig vagy az alá nem fogok tudni menni így sem. Amúgy volt a kínai piacos 2000 ft-os órák között egy női Rolex 5 azaz ötezer forintért
De volt olyan árus ahol már volt szépen felújított Omega, Vostok és még sorolhatnám. Egy árusnál meg Fortisokat találtam, meg más elég drága órákat, melyek több száz ezer forintok voltak.[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz Takuun #43941 üzenetére
Az a kérdés, hogy milyen órát szeretnél vásárolni.. Ha van konkrét elképzelés, keret, vagy legalábbis megcélzott márka, akkor nagyobb eséllyel tudunk segíteni itt, a fórumon. A pecsa, bolhapiacok szerencsét próbálni jók, plusz jó móka alkudozni, borzolni az idegeket
(Pl. van egy márkás, jóféle eladó óra, amit elvből nem veszek meg, pedig jó áron kínálják, de nem képesek 5k-t engedni belőle..na, már vagy 2 hónapja nem is viszik el, amikor meglátom, mindig megteszem az ajánlatomat. És nem 20ezres kategóriáról van szó )
Szóval vannak mókás eladók meg helyzetek, plusz néha bele lehet nyúlni a tutiba. De úgy kimenni, hogy márpedig te most órát veszel magadnak, hibás elképzelés.
A fenti Fossilra is reflektáljak, legtöbbünknek vannak bevett helyei, ahol ezeket az órákat ellátják elemmel, nyomáspróbáztatva. Szentségtörő leszek, de ha nem lát vizet, utóbbi nem feltétlenül szükséges..
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
szegi77
csendes tag
válasz Takuun #43941 üzenetére
Attól függ milyen értékben szeretnél órát vásárolni,sztem ki lehet fogni a pecsába jó db-okat! Ha bemész a főbejáraton jobbra kb 10-15 méterre árul egy középkorú emberke mindenféle órát 50-500ezerig... Hátul a sarokban inkább tissotok,certinák és olcsóbb órák kaphatók fent az emelvényen 2 öreg fószer árulgat régi 70-80 évek óráit
-
Takuun
aktív tag
válasz Misi1979 #43944 üzenetére
Végül csak azt nem tudtam meg, hogy mennyi lehet egy elem csere!
Az eddigi óráknak pattintós hátlapja volt, abban én cseréltem az elemet, de ehhez nincsen szerszámom, így kénytelen vagyok óráshoz vinni.Royal Time vagy Borkutime-ban mennyi lehet egy ilyen szerviz? Esetleg "ÓRÁS"-t tudtok a Lehel vagy a Nyugati környékén?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- MinDig TV
- Androidos tablet topic
- A Realme is elhagyja Németországot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest