Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz Taylor79 #248117 üzenetére

    Meg nem csak nekik tökéletes választás, a Seiko ezekkel jutott oda ahol most tart, most már nagyon illik lenézni (szép magyar kifejezéssel fikázni) ezeket az alapszerkezeteket, mert nem tudja azt, amit egy közel dupla annyiba kerülő óra (most mindenki meglepődik....). Több weboldal így 2021/2022-ben is a7s26/36 al-verzióit, a legjobb Seiko automatának tartja, én is. Egyszerűen, csak bárki is meg tudta venni (én is fiatalabban), és volt egy jó órája, amire nem annyira kellett vigyázni, mert olcsó volt, olcsón javították, és kiment a világból, meg még ehhez képest hozta közel azt a pontosságot, amit a mai Seiko szerkezetek.
    Na de ugye a másodperc stop, meg a kézi húzás, annyira fontos, pláne annak aki azt sem tudta mi ez, mint én sem mikor megvettem, és még pár 10 000 000 felhasználó is ilyen "tudatlan", és "ostoba" volt, csak kellett egy óra, ami működött, és MŰKÖDÖTT(video)!!!.

    Nekem eléggé, hiányozni fognak ezek kis ötösök, megtaláltam az enyémet, viszem is be a JHP-hoz, üvegcsere, ha lehet, meg javítsák is meg, ha kell cseréljenek szerkezetet is, igaz annyiba fog kerülni, lehet, mint ha vennék egy újat, de a szívemhez nőtt!

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák