Új hozzászólás Aktív témák

  • Vladislav

    tag

    Köszönöm a hozzászólásokat, tanácsokat!

    Azt viszont igazságtalannak érzem, hogy az egyik választási szempontom (a presztízs, jó benyomás keltése) kiemelésre került. Nyilván nem a társadalomnak, közösségnek akarok megfelelni elsődlegesen, külön példálóztam is azzal, hogy nem egy sokak számára ismert márkajellel felcímkézett (pl: Hugo Boss) ,,divatórát" akarok vásárolni.

    Természetesen elképzelhető, hogy ,,mindenki leszarja, hogy milyen órám van".

    Nyilván olyan órát akarok venni, ami saját magamnak tetszik - pl a sokak által kedvelt fémszíjas órák megvásárlása nálam teljesen ki van zárva - de ha ki adok érte több százezer forintot, nem lenne rossz ha az egy széles körben ismert és elismert márka lenne.

    Néhány óra ami - stílusra - tetszik:

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Árban óriási a szórás, és nem is mind automata szerkezetűek és nem svájciak.

    Bőrszíjas (inkább aligátor stílusú, letisztult stílusú, vonalkás, esetleg római számlapbeosztású, lehetőleg zöld, kék vagy fekete színű számlapos órát szeretnék venni.
    (Tudom, belinkeltem egy fehér hátlapost is.)

    A hozzászólások alapján kezdek rájönni, hogy el kell vetnem azt a hozzáállást, hogy ,,minél több pénzt költök egy órára, annál szebb, és annál megbízhatóbb lesz". Igen, már nem nagyapám korában élünk, amikor 1 havi fizetésből tartós, minőségi órát lehetett venni.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv: Vlad

Új hozzászólás Aktív témák