- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Nem lehet, hogy a komment írója mostanra gondolt? És nem Krisztus előtti időszakokra?
Egyébként ha már értetlenkedsz és sületlenségnek nevezed a másik írását, megkérdezném, hogy mi az, hogy kemény 75 ponton áll? Az mit takar? Hol? Meg mi köze van az első értékeléseknek ahhoz, hogy 7 év után miként áll 75 ponton a SFV?
De kedves voltam, utánanéztem neked és kiderült, hogy te a metacriticre gondoltál.. Kukáztam egy 2016 februári adatot, hogy akkor hogyan állt a játék: [link]
Még Gamepod is 85 pontot adott rá régebben. A viszonyítás miatt a mostani listából megnéztem oldalt, de ezek vagy nem léteztek akkor vagy nem tesztelték a Street Fighter V-t.
A godiasgeek mondjuk kemény 9 pontot adott a 10-ből, de ha rápillantok a waybackes linkre akkor jól látható, hogy 40 értékelésből durván 5 oldal volt kik 75 pont alatt adtak a játékra, majd jött négy értékelés ami 75 vagy feletti pontot. 12 site adott 9-essel kezdődő értéket majd 18 volt aki 80 vagy felette.
Én kérdezem tőled, hogy ha érdekel a téma de ennek ellenére sem értesz hozzá, akkor miért kommentelsz sületlenséget?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest