Új hozzászólás Aktív témák

  • VikMorroHun

    senior tag

    válasz kwzatz #3140 üzenetére

    Ha már szóba került a Mass Effect (és a borzalmas lezárása):
    Igazad van, "mert önmagában a sztori végig szép egységes, okos volt, csavarokkal, drámával, jó karakterekkel, párbeszédekkel és korrekt lezárással". Csak az a baj, hogy nem végig volt ilyen, hanem Londonig.
    Onnan faék egyszerűségű lett, és még marhaság is.

    Most nem részletezem, csak két képet ide raknék szemléltetésnek.

    Illetve a második kép már nincs meg, úgyhogy csak emlékezetből:
    London, támadás, előre, égbe nyúló sugár, előre, Shepardot hasba lövi egy csatahajó (ami egy kisebb fregatott is megsemmisítene, de lábon kihordja), tovább előre, beszélgetés, 3 választási lehetőség, szép színes sugarak, vége.

    Ja, nem "a karakterem általános iskolás, 3. osztályos tüdőgyulladását" kellett volna belekalkulálni, hanem a felkészülés során összeszedett szövetségeseket, meg a döntéseket, hogy egyáltalán le tudjuk-e győzni az ellent (pl. azzal, hogy kibékítjük a getheket meg a kvariánokat, és őket is hozzuk) - a Mass Effect 2 mintájára.

    Egyébként szidták azért is, mert szükség volt néhány menetre a multis részével ahhoz, hogy sikeres lehessen az egyjátékos hadjárat lezárása (vagyis, hogy több színből lehessen választani). Nekem pl. ezzel nem volt problémám, szerintem az a legjobb része a játéknak (a borzalmas lezárás miatt).

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

Új hozzászólás Aktív témák