Új hozzászólás Aktív témák

  • ChrisG

    tag

    válasz Omrega #1071 üzenetére

    Nos, igen, valóban jó, ha veled van Rágóka (Chewie), mégpedig azért, mert kell egy tank LightSide-ra is. Igaz, én Hant maxoltam ki, a Rebel csapat miatt. Most lassan már nem tudom, hogy kit ne használjak a lázadók közül. :)
    RG kétség kívül a leghasznosabb tank. Ha mellette van még egy tank, akkor az életben nem lesz gondod. :D
    Most azon gondolkozom, hogy mivel eleve majd 7* lesz K2-SO, őt felgearelem, és RG-vel lesz egy teamben egy kis kisérlet erejéig.
    Mace eleve jó. Igaz, a leadjét nálam Anakin kiváltotta, illetve Boba is. De most eleve 10k-kat sebez, az expose nagyon hasznos a 10k-n felül, illetve debuffol, valamint 50% hp alatt sok HP-t lop! :)

    Leírom, hogy miért az a csapatom ami:
    Anakin Buff és heal immunity-t oszt, és nagy a csoportsebzése.
    Mace debuffol, ha a tank mégis tauntolna.
    Luminak a healje nagy, ha Lumit felgeareled rendesen, plusz sokat sebez, illetve ability block-ol,
    RG tauntol, amint valaki hp-ja 50% alá esik, tehát úgymond "vész tauntol", emellett megfelelő potencyval mindenkit stunnol és lassít, defense buffot oszt, és gyógyul, ha a többiek sebződnek.
    Fives lassít, lassított ellenfelekre az alap skillel kétszer lő, illetve a spec skillel assistot hív. Ja, és nem egyszer ő maradt már utolsónak a csapatból, és a 100% counterrel elég sokat sebzett, volt hogy két Glasscannont ki is iktatott és azért nyertem csak. :D
    Ha Rey az ötödik, ő mocskosul nagyot sebez, csak könnyen ki lehet iktatni, tehát jó modokat kell ráaggatni, így habár a HP-je kevés, a protectionjét fel lehet tornászni! (Igaz, Lando vagy Boba fel fogja váltani, ha 7* gLvl X lesz valamelyik).

    De ez csak kezdő csapat, szép lassan összeállnak a jó kis csapatok is, most én is Rexet űzöm, kiépül a lázadó és birodalmi csapat is.

    [ Szerkesztve ]

    Nem kockulok, a kocka testi adottságaimtól messze áll, inkább gömbülök...

Új hozzászólás Aktív témák