Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz PrinceHerceg #9514 üzenetére

    Miután a játékok openAL-t használnak és az Xramot senki még csak meg sem próbálja használni, így az a sztereotípia, miszerint az Xfi jobb játékban akárminél semmit nem ér.
    A régebbi játékok kedvéért a Xonarok is ismerik az EAX szabványt, az újaknál meg mindegy milyen hangkártyát használsz.
    Arról nem is beszélve, hogy a mai 2-4-6 magos gépeknél az a minimális számítási teljesítmény már lassan a hibahatáron belül lesz...

    Így az egyetlen dolog, amit a hangkártya meg fog határozni, az a hangminőség (ha kihagyjuk a stabilitást és szoftveres problémákat, ahol tapasztalataim szerint az Xfik nem teljesítenek fényesen, bár ezért mindig nekem esnek).

    Nincs értelme külön tárgyalni a játékokat.
    Ha az ember nem akarja használni a több csatornát vagy a "hangzásjavító ficsőröket", akkor már csak a digitális vagy az analóg kimenet minősége a befolyásoló tényező (attól függően, hogy melyik akarja használni). Ez pedig az Xfiknél eléggé hasonló.
    Mivel fejhallgatóval szeretné használni, ezért olyat érdemes nézni, amin fejhallgató erősítő is van, ez pedig csúnyán megtizedeli a választékot (Creative fronton, de egyébként is).
    ...

    Az egyik bekezdés pedig úgy ahogy van téves.
    A lényeg nem a minőségi alkatrészekben keresendő, mert a minőségi alkatrészeket is lehet rossz kapcsolásban használni.
    Nem, nem 100+k felett kezdődik a belépő szint. És nem, a stúdiózás és a minőségi zenehallgatás két teljesen külön fogalom, nem szabad keverni a kettőt.

    És továbbra sincs semmi igazságtartalom abban, hogy ha valami nem működik tökéletesen, akkor azt ellophatod. :U

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák