Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Ööö... azt hiszem nem voltam elég világos. Én max egy casual soundbar, hangfalat, zajládát akármit akarok, ha épp nem szeretném a fülest felteni. 80-100e Ft-okat nem tudok és nem is akarnék egy ilyen végett venni. Azt hogy meg ilyenkor honnan hova szól a hang abszolút nem érdekel. Az igazság az, hogy ilyenkor lenne állati jó, ha pl. a monitoromnak lenne hangszórója.
De asszem lehet rossz topicba írtam. -
PiszokAlfréd
aktív tag
Szia!
Ez a Klipsch Promedia lehet olyan jó, mint az Edifier R2750DB?
Megválok az erősítőmtől és a hangfalaktól, a tv mellé keresek csak vmi kisebb, aktív cuccot. Optikai kábellel csatlakoztatnám a tv-hez, de jó ha van bt is rajta.
A pc átköltözött a szomszéd szobába, a terv pedig az, hogy Plexen keresztül játsszuk a gépről a tv-re a filmet, zenét egyaránt. Soundbaron is gondolkodtam, de félek hogy a hangfalak után túl nagy lenne a visszalépés, elég sokat hallgatok zenét is. Itt jöttek képbe a kis aktív hangfalak. Az Edifier ráadásul kiegészíthető egy mélynyomóval is, ha szükség lenne rá.
Szerintetek életképes az elképzelés egyáltalán? Nem próbálkoztam még ilyesmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Külpolitika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hálózati / IP kamera
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Logitech Astro A50X White
- Eladó JBL TUNE 130NC/TUNE 230NC/ TUNE BEAM BONTATLAN/EREDETI Bluetooth fülhallgatók
- Eladó JBL Flip 5 BONTATLAN/EREDETI Bluetooth hangszóró
- JBL T750BT EREDETI/BONTATLAN Bluetooth fejhallgatók
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest