-
IT café
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyKonzerv
senior tag
válasz Rez_Grof #1409 üzenetére
ez nagyon rossz
látván, hogy döglődik a topic vettem gyorsan egy Krusovicét, hogy felvághassak vele
látom NoLF is eltűnt
vagy alkoholmérgezése van vagy elvonókúrán leledzik...ilyet, hogy egy hétig ne írjon ide...
jöhetne már a meleg, akkor pörög a topic, mert így hogy az ablakomban is hűthető a sör...pffHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
NoLF
veterán
válasz Rez_Grof #3716 üzenetére
miután elmentél, bepróbáltuk még az olasz Peronit, meg szerény személyemnek jutott egy csapolt Dreher Bak a végére. Bnőm meg letolt még egy one and only-t (newcastle) mert nagyon ízlett neki, szerintem is bejövős, de csak visszafogottam kezelném, kicsit édeskés nekem azért. nomeg meglepően szénsavas.
amit nem fedeztünk fel mikor még ott voltál, hogy ahol dreher, peroni, ászok és kőbányai volt, ott ki volt rakva kis tálkába sörkorcsolyaként egy kis pilzeni maláta, meg festőmaláta. hmm... nagyon fini!The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz Rez_Grof #4340 üzenetére
na végül kiderült, 2 haverral megyek ma oda, akkor ki is lenne a jelentkező ma sörölésre? bár én nem túl hosszan érek majd rá, meg az egyik sráccal el kell beszélgetnem egy kicsit velősebben, de attól még lehetünk páran.
fél8at szemeltük ki.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
NoLF
veterán
válasz Rez_Grof #4629 üzenetére
5 dl (= 1 üveg) sör tartalmaz: 175 mg káliumot: ez a napi ajánlott bevitel 5%-a.
85 mg kalciumot: az ajánlott napi bevitel 5,6%-a.
6 mg szilíciumot: a napi ajánlott mennyiség egyötöde.
0,14 mg piridoxint (B6-vitamin): a napi ajánlott bevitel 6%-a.
A fentiek ismeretében könnyen kiszámítható, hogy az egészséges táplálkozás érdekében miért 20 üveg / rekesz kivitelben árusítják a sört.
Kérlek hogy Te is tégy meg mindent a szervezeted számára naponta szükséges napi ásványi anyagok mennyiségének bevitele érdekében!The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
mephi666
nagyúr
válasz Rez_Grof #4648 üzenetére
kicsit off, de madaras teszkóban most jóáras vodkák is vannak: 1400ért 7decis kalinka... meg 1500ért szintén 7decis royal... meggondolandó a sör mellé tenni 1-2 üveggel
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
jookomak
őstag
válasz Rez_Grof #7683 üzenetére
Mi is kinéztünk tegnap, bár különleges sörök boltja volt betervezve, de így is sikerült becsiccsenteni (berugni).
Ferdinand világos jó volt, ittunk valami krusovicét is, serforrás is kint van, az ipa-jukat imádom, szóval csehek ide vagy oda, ittam egyet. Staropramen világosból a magyar van kint, így azt messzire elkerültük.
Délután még félház volt, estére alig lehetett leülni.
Jegyet kell venni a pénztárnál, poharas 400, korsó 600, a kiszolgálás egész gyors, nincsenek nagy sorok. -
tag
válasz Rez_Grof #9548 üzenetére
Nekem nincs (tudom, akkor meg minek írok?)
Minden bizonnyal kellemesebb mint a sima változata. De biztos vagyok benne, hogy se a sörökért, se a 600 forintért nem éri meg lemenni, találsz hasonló áron sokkal jobbat is, jobb helyen.
lehet hogy csak az Akácfa söröző elleni ellenszenv szól belőlem?
De nézd a jó oldalát, ha elmész megkóstolni, Stextől már nincs messze az Élesztő vagy a Jónás, de Akácból is gyorsan ott vagy akár a Csakajó-ba vagy a Szimpla kávézóba (meg még vagy két tucat egyéb hely is)
ettől függetlenül dicséretes indítás a nagy sörgyáraktól, legalább valamit kezdenek magukkal, egyszer talán még egy jó sört is összehoznak nekünk
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
NoLF
veterán
válasz Rez_Grof #9552 üzenetére
jó kérdés b.sszarosseb, most jöttem vissza de csak pár napig voltam otthon így nem jutottam fel a nagyfaluba, szerintem január környékén pattanok megint
apropó, a kecskeméti átrium kávézóban (görög udvar) volt üveges vörösbegy és kolibri is, továbbra is szenzációs mindkettő.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Új hozzászólás Aktív témák
- Braun HC5030 hajvágó
- Seiko The Black Series Limited Edition
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest