Új hozzászólás Aktív témák

  • DelArco

    aktív tag

    Tegnap kinnt voltam főzdefeszten pár órát 7 féle sört sikerűlt megkóstolni.
    Nem volt végig kifejezetten jó idő de ennek ellenére nagyon sokan voltak. Főleg este lettek rengetegen. (ezt pozitivumként írtam mert ennek ellenére a kiszolgálás gyorsaságával nem volt egyszer sem gond)
    Esetleg mobil wc-ból lehetett volna több mert ott azért volt egy kis sorbanállás főleg estefele.
    A sörök ára néhol egészen magas. Én úgy emlékeztem az első és a második fesztről hogy 5-600 ft volt fél liter sör. Itt most ez nagyjából a legolcsóbb kategória lett de legtöbbször csak 4 decit kapsz érte. A legtöbb hely amit láttam 7-800 ft-t kért 4 vagy 5 deci sörért. A fekete bárány amit ki akartam próbálni 1000ft/4dl.
    Kajakat nem nagyon néztem inkább elmentem a környéken máshova enni de 700ft-ért volt ott langalló és szintén talán 700ért 10dkg csülök. Másik helyen egy pár debreceni 500 körül de egész kicsinek tűntek.
    Amiket eddig kóstoltam azok a sörök szvsz jók voltak. Érdemes szerezni egy ilyen kis szavazólapot mert azon be van rajzolva az összes hely arról lehet válogatni.
    Ezeket kóstoltam tegnap:
    Zip's brewhouse Pale Ale (itt 4 féle sör van meghirdetve de csak kettő volt délután 5kor)
    Bitterfly (szintén IPA ha jól emlékszem)
    Kaltenecker Marzen (eddig ez a kedvenc nagyon bejött)
    Hara'punk (itt kettőt is próbáltam. az o'hara se volt rossz de a little john talán kicsit jobb szerintem)
    Stari sörfőzde (itt egy szüretlen világost ittunk egynek teljesen jó volt)
    Házi sörfőzők (ez asszem a brutál bitter névű sör volt de nem vagyok biztos benne. 12%osnak mondták ami nem nagyon érzödött benne legalábbis az eddig kóstolt 10-11%os belga sörök sokkal erősebbek voltak mint ez. Ez mondjuk nekem nem gond mert nem szeretem ha túlzottan erősen érezhető ez az alkoholos íz szóval szintén jó volt egynek)
    Első napra ennyi aztán ma még valamikor folytatjuk.

    Youth hides the key to salvation

Új hozzászólás Aktív témák