- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Sweet.tv - internetes TV
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Windows 10
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Linux Mint
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali.
Az új Skype mikor jelent meg? Direkt kikapcsoltam az updatet az ilyenek miatt, erre tegnap reggelre az új felület fogadott, borzalmas. Olyan kontaktokat visszarakott a listába akiket 5 éve töröltem már, sok ismerősömnek több is volt anno amik most visszakerültek, most nem tudom eldönteni melyik működik nekik belőle, nem mutat senkit online, nem mutat semmit róluk, se képet, se nevet, csak mail címet.Vissza lehet még varázsolni a régi verzióra vagy valami egyéb klienssel nyomatni?
-
törölt tag
válasz Ciccuka #6169 üzenetére
Ez volt az utolsó hetes verzió, ez még működik és ha települt rögtön a beállításokban az automatikus frissítését kikapcsolod. Aztán használod amíg le nem tiltják.
Partnerlista beállításait ha jól emlékszem online felületen lehet kikapcsolni, de a régi kliens érzékelni fogja úgy is annál nem kell állítani. Én nem tudom mit szívtak ezek a nyolcas verziónál annyira szar lett, de kettéhasadt a tudatuk az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A régi Skype most már nem csak egyszer kérdezi meg akarok-e frissíteni, hanem már legalább 5x indulásnál és nap közben is időnként kidobja mikor elkezdek valakinek írni. Direkt akkor mikor írok, hogy ha nem figyelek akkor az enterrel pont elfogadom a települést. Szerencse, hogy utána a Win megfogja és le lehet állítani.
Azt hiszem lassan eljön az ideje, hogy véglegesen lecseréljem... -
törölt tag
válasz TigerCat #6379 üzenetére
Utoljára amit igazán szerettem az MSN volt, 20-an dumáltunk egyszerre. Aztán a Facebook kinyírta az egészet, a Microsoft meg megadta a lehetőséget neki a teljes leépülésre Skype néven...
Annyira halott az egész platform, hogy három emberrel beszélek itt, ebből is egy használja csak napi szinten. Kénytelen leszek Facebook messengerre átállni, ilyen a világ... -
törölt tag
Igen, ma beléptem és ki is írta a régi Skype, hogy mi van. Úgyhogy elbúcsúztam mindegyik ismerősömtől és megadtam nekik a mail címem ideiglenesen, aztán majd eldöntöm ér-e annyit az egész, hogy áttérjek a Facebook messengerre vagy nem, addig meg tudnak írni mailt.
A cikk elég hibásan fogalmaz. Kénytelenek. Nem, nem kényszerülünk rá, egyszerűen telibe szarjuk innentől kezdve, a Skypenak vége van. A Skypenak már évekkel ezelőtt vége volt, csak mi fanatikusok tartottuk életben...
-
törölt tag
válasz TigerCat #6389 üzenetére
Fogalmam sincs, Telegramon gondolkoztam, de csak egy embernek van a Skypeosok közül. Vagy Google+ mert Google fiókja mindenkinek van, csak senki nem használja azt a részét, nem csoda. Miattam nem is fogja senki az is biztos...
Fórumokon szoktam beszélni sokakkal, de sok oldal megszűnik, kihal, nem néznek fel többé.
Facebook lesz a megoldás, de abból is csak a messenger, gondolom van rá windows program, nem böngészőből kell szarakodni... És akkor leválasztható magáról a Facebookról.
Facebookkal az a bajom, hogy tudom pár ismerősömről az agyhalálukat ott adják ki, én meg nem igazán vagyok kíváncsi az idővonalra kinyomott szarjaikra meg miket lájkoltak szét, így vagy ki lesz kapcsolva vagy be se lépek oda. Így válik egy alapvetően jó elgondolás (Facebook) egy rosszá vagy kihasználatlan rosszá, az emberek hülyesége miatt.
Aztán az is lehet, hogy végleg bezárom a kapcsolatot és nem kell kínlódni akkor semmivel. Nem ez lesz az első...Szeptember 1-ig működik a régi még elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Király.
Ugyanez fog lezajlani a W7 másfél év múlva lejáró támogatásánál. Már most lehet érezni előre, az XP is rengeteg + időt kapott, a W7-re még többen rá vannak cuppanva, biztos vagyok benne, hogy ott is kénytelenek lesznek a kiterjesztett támogatást még tovább kiterjeszteni. Ugyanúgy ahogy most a Skype esetén. -
törölt tag
válasz TigerCat #6438 üzenetére
Vissza fogunk jutni oda, hogy SMS-t küldünk, telefonálunk, faxolunk és pubokba járunk a haverokkal beszélgetni...
Nekem most már pirossal jelez a Skype, hogy a megszűnik helyett megszűnt a 7-es verzió. Pedig még nincs is elseje. Mondjuk azon kívül tökéletesen üzemel. Vajon meddig húzzák. Most már tényleg ideje egy Facebook accot csinálni a Messenger miatt. Kínkeservesen veszem rá magam a Facebook regisztrációra, mennyivel másabb volt a Myvip, iwiw időszak te jó isten...
-
törölt tag
válasz eax1650 #6477 üzenetére
Ja, kaptam az üzenetet én is. Ideiglenesen Telegramra másztunk át, de a végső megoldás úgy is az lesz, hogy a hányadék Facebookot kell majd használni, mert egyszerűen ott van fent mindenki. Ezeknek az azonnali üzenetküldő szolgáltatásoknak kb. annyi élettere maradt manapság, mint a fórumoknak. Kinyírt mindent a Facebook.
-
törölt tag
válasz SchumiBácsi #6479 üzenetére
Azt sehogy, az a megszűnése miatt ment tönkre. Amihez a Microsoftnak van keze persze, de hát mit várunk egy olyan cégtől aki a felhasználóin bétateszteli a kötelező, nem kikapcsolható updateket (W10).
Szerencse, hogy ma már a Linux is van azon a szinten, hogy lecserélhető. -
törölt tag
válasz kukulec #6484 üzenetére
Nehogy azt hidd csak a Microsoft a szar, a Firefox nálam egyszer összeomlott és elfelejtett minden beállítást, előzményt, kiegészítőkben a beállítások szintén alapra álltak, néhány el is tűnt. Erre annyi volt a válasz a FF topikban, hogy ménem' csináltam FF fiókot és mentettem el oda online a beállításokat.
B+, mert nem. Tudni kéne programozni, maradjunk annyiban... -
törölt tag
válasz SchumiBácsi #6486 üzenetére
Meg milyen jó, mikor 99%-nál beköhögi, hogy nem sikerült a frissítés és visszavonja. És minden nap eljátssza ezt egy hónapig mire megjön a javított update. Na ezért mentem vissza W7-re, ott kikapcsolható a rohadt update és csak akkor küldöm fel mikor épp ráérek ilyenekkel foglalkozni.
Sajnos egy éve van már csak vissza. Bár a W8-ban is kikapcsolható még az update, de annak is csak +2 éve van. Linuxra kell váltani, nincs mese...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Magisk
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- 3 havi XBOX GAME PASS Ultimate PC-re Xboxra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest