Új hozzászólás Aktív témák

  • sphe

    senior tag

    Próbáltam az ICZen finalt és az ICZen Veyront is, mindkettő gyorsabb és akkukímélőbb, mint amiket korábban próbáltam.
    Bada dual boot módban SD kártyán próbáltam őket microSD Class 4 2GB kártyán. A korábbiakat NAND verzióban is próbáltam, mert akadoztak és zabálták az akkukat. Ez az ICZen SD kártyán úgy repül, hogy szinte sosncs lag, akadás, csak teszi a dolgát.
    Egy biztos, ha használod a telefont, mivel android többet nyomogatod, merülni fog, lehet hogy egy feltöltéssel csak egy napot megy. Ha nem használod, akkor egy éjszaka alatt egy százalékot esik az akku töltöttség, ha nincs extra háttérben futó alkalmazás. (az apps-on belül a háttérben futó alkalmazásokat gyakran bezárom, facebook nincs, google apps, prediktív szövegbevitel letiltva)

    Nekem a CPU governor spórolás végett max 400-ra van állítva most a Veyron romon és fut vele a Carmageddon, vagy az FL Studio különösebb lag nélkül. A magasabb cpu értéekeknél csak azt érzékelem, hogy jobban fogy az akku, gyorsulást nem érzékelek, mert azonnal elvégez 400-on is mindent a rendszer. Bár egy nagy doc fájl megnyitása alkalmával biztos előjöhet a magasabb processzor értékeknél különbség, azt vettem észre, hogy nem éri meg, csak jobban melegszik a telefon és merül az akkumulátor. Kisebb értékre állítva okosan és fürgén megy a rendszer. A Veyron rom nagyon jól lett optimalizálva, de nincs sajnos mobil internete, csak a 2G hálózatokat kezeli ismeretlen ok miatt, másoknál is hiba, wifije viszont működőképes és megy. A sima IcZen finalban van mobilnet, de nincs gyorsmenüje, vagy a telepítés nem sikerült igazán helyesen és nekem nem jelent meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák