-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
Sziasztok! Egy 40F6400-em van, most ismerkedek vele es van egy kis problemam. Nincs semmilyen TV-s elofizetesem, vagy micsodam, idaig nem volt TV-m es ezt is csak azert vettem, hogy filmeket nezzek rajta, nem akarok TV-zni. A problemam az, hogy mindig mikor bekapcsolom a TV-t akkor kapok egy "gyenge, vagy nincs jel" uzenetet, meg hogy futtassam le az automata keresot (amit mar 12 fele kombinacioban allitgattam, lefuttattam, hatha ki tudom valahogy kapcsolni). Azt szeretnem, ha nem lenne ez a pattogo "kepernyokimelo" es be tudnam allitani, hogy ne jelezze ezt a dolgot a TV. Meg lehet ezt oldani?
-
kulfoldi
aktív tag
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Tutu7030 #61205 üzenetére
Hat most biztos rajtam kivul mindenki ertette, hogy ez miert rossz, de en sajnos nem. Talan mert azt csak a szervizben csinaljak, tenyleg fogalmam sincs. Nem lehetne, hogy csak megmondod, hogy nem lehet, vagy ha igen akkor hogyan? Bocs, de en tenyleg tok uj vagyok a TV felhasznalok kozott. LCD monitoraim 1000 eve vannak, de az ezek szerint tok mas ezen a teren (is).
-
kulfoldi
aktív tag
Sziasztok!
46F6400 vagy 48H6200 a jobb vagy nagyjabol egyforman jok/megfeleloek? Ha az F6400 a jobb akkor miert/miben? Koszi!
-
kulfoldi
aktív tag
Sziasztok!
46F6400 vagy 48H6200-t vegyem? A 46F6400 175K Vs 48H6200 165+5 ezer a Smart taviranyito = 170K. Van minosegbeli kulonbseg a ket modell kozott? Kerem szepen hogy egy hozzaerto valaszoljon...gyorsan kellenne dontenem. Ha itt nem, tudnatok abban segiteni hol tegyem fel a kerdest? Koszi! :
-
kulfoldi
aktív tag
válasz superg #66739 üzenetére
Koszi a valaszt! Akkor te a 48H6200-t mondod es akkor ha jol ertem te is csak a hangvezerles + taviranyito hianyat latod kulonbsegkent a H6200 es a H6400 kozott? Panel, kep ugyanaz?
En ezt a taviranyitot neztem, es fel is hivtam oket ok azt mondtak jo a H6200-es szeriahoz:
http://www.avplanet.hu/samsung-tm1390-rmctpf-smart-touch-taviranyito.html
Szerinted hulyeseget mondtak? Direkt ketszer rakerdeztem.
Flashget: Ja igen ezt en is neztem, hogy a Samsung hivatalos oldalan is egyik nyelvun 100CMR masikon 200CMR Szerintetek lehetseges, hogy csak 100CMR?
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Flashget #66754 üzenetére
En is H6200 Hz-jein aggodom kicsit, bar amit superg linkelt az eleg biztatonak tunik. Ezt hogy lehetne kideriteni? Ha holnap felhivom a boltot, hogy nezzek meg mi van a dobozra rairva 200CMR vagy 100CMR az csak eleg nem? Vagy akar a Samsungot?
frigoo: ha kideritem, hogy mukodik a H6200-vel akkor siman erdekel, majd megkereslek.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz superg #66757 üzenetére
Na de jo, hogy ez is kiderult! Tok vicces mert nemreg egy 40F6400-es tv-m volt amit eladtam az volt elso valos 100Hz tv-m. Mikor megvettem nekem is feltunt ez a furasag, de igazabol tetszett, erre mikor sorra jottek at a baratok mind mondtak, hogy fura es hogy olyan mintha a baratok koztet neznek, nekik nem tetszett en meg azt hittem hogy biztos a TV mindenfele hangzatos latvanyjavito featurejei csinaljak dehogy ez milyen jo. Hat akkor most mar megvan hogy a 100Hz es akkor az is tuti, hogy a 48H6200 az valos 100Hz. Koszi! Most mar csak azt kell kideriteni, hogy az F serias smart taviranyito kompatibilis-e a H6200-vel.
-
kulfoldi
aktív tag
-
kulfoldi
aktív tag
Sracok kene gy kis SOS segitseg meg ma!
Ez a Samsung akcio:
Itt irja, hogy az Euronics-ben vasarolt TV-k reszt vesznek.
Ti hogy ertelmezitek ezt az akciot? Ugye alapbol van 10% akcio akarmi tortenik ha regisztralom a tv-t. Ezt ugy kell elkepzelni, hogy mondjuk megveszem ezt a tv-t:
amit az Euronics most alapbol akcioz (de az a sajat elvileg ettol fuggetlen hetvegi akcioja)
Aztan megerkezik, beregisztralom lemegy a meccs es kapok a bankszamlara alapbol 10% azaz 32300 visszateritest a Samsungtol is, ha a Fradi nem rug golt akkor is?
Szoval a ket akcio egymastol fuggetlenul osszeadodik szerintetek?
Es mi az hogy "Ahhoz, hogy az esetleges utólagos kedvezményt el tudjuk utalni a számodra, nem kell mást tenned, mint regisztrálni a promóciós terméket 2014.08.10.-ig. A regisztráció során meg kell adnod a bankszámlaszámod, illetve fel kell töltened a számla másolatát."
De elotte meg irja, hogy "A Samsung 10% kedvezményt garantál."
Szoval akkor miert esetleges az utolagos kedvezmeny, ha egyszer fixen 10% az ezen felul az esetleges...
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
válasz superg #66948 üzenetére
Ebben is van racio de mondjuk ennek ennek ellentmond, hogy egyedul az edigital akciozza be a tv-it ugy hogy latod hogy 10% off, a Media marktnal ez nem latszik, es eleg borsosak az arak ott, boven belefer a 10%.
Szerintem ez a hetvegi akcio az Euronicsnal nem emiatt van, mert LG televiziokra is ugyanugy vonatkozik, masreszt 15% nem 10% es holnaptol ujra jo magasak lesznek az arak, amikbol megint boven le lehet adni 10%-ot.
Masreszt ha jol ertem, a meccs elottig kell beregisztralni es mindenkepp elore meg kell adni egy bankszamlaszamot a regisztracional amire meccs utan a garantalt 10% es az esetleges tobbi % is erkezik. Csak vajon jol ertelmezem-e a fix 10%-ot.
Eleg nekem a fix 10% off is az 55H6400 arabol, de ha veletlen rugnak ketto az mar szuper, ne feledjuk ez galameccs, Fradi stadion avato, benne van hogy hagynak nekik ket golt az ilyen meccseken altalaban sok gol esik es dontetlen kozeli, vagyis ha a cselzi rug 3-4-et amit siman benne van akkor nem 3 vagy 4-0 lesz a vege.
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
válasz superg #66954 üzenetére
Koszi! Erre mar gondoltam az Euronicsnal is de sajnos ok sem elerhetok hetvegen es a Samsung is csak 8-ig volt. No mindegy en ugy dontottem most megveszem, es holnap felhivom a Juronicset meg a Samsungot is, sot utana megvarom a meccset is, es megnezem mi tortenik a fix 10%-kal. 14 napon belul ugyis el tudok allni a veteltol a kiszallitas utan mivel az interneten keresztul veszem es az mar a meccs utan jar le szoval meg bele is fer. Nem szep dolog, de ha felrevezeto/nem egyertelmu a Samsung es a boltok marketing rizsaja akkor ugy erzem nem indokolatlan ha elek ezzel az opcioval. Annyit megteszek, hogy a megerosites pillanataig nem bontom ki a tv-t, hogy minel kevesebb kart okozzak a Juronicsnek.
Viszont holnap beirok egy kommentet amiben megirom mit mondott a Samsung es az Ojronics hatha segit valakinek!
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
válasz #94529552 #66964 üzenetére
Ezt most rosszul gondolod, mert en meg 323-ert rendeltem meg, es hamarosan beszelek a Samsunggal, de elvileg fixen 10%-ot visszaadnak, tehat elvileg 290-nel tobbet nem fogok tobbet fizetni erte, plusz az esetleges fradi golok. Ha meg nem igy lesz, nincs garantalt 10% cashback akkor elek a 14-napos visszaadasi joggal es visszakapom az osszes penzt minusz az 1000ft benzinkoltseget amibe kerul visszaavinni a boltba.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz galaxys80 #66989 üzenetére
Egyebkent en is azert bannam, ha vissza kene vinnem, mert igy az Euronicsnal tudtam venni ra +4 ev garit +25ezerert, 5 mulva meg mar ugyis valoszinuleg 4K teve lesz jo aron es lesz eleg tartalom is. Ezt csak azert mondom mert a kisebb uzleteknel ritkan lehet venni kiterjesztett garit es egy 300k-s TV-re 25-ert venni +4 evet az elegge megfontolando.
-
kulfoldi
aktív tag
Cseteltem a Samsunggal es azt mondtak, hogy ha nem szuletik Fradi gol, vagy 1 golt szerez csak a Fradi, akkor is a Samsung maga az aki visszautal 10%-ot 30 napon belul, amennyiben a megfelelo idoben lett vasarolva es regisztralva a keszulek (Juli. 25-Aug. 10) es feltoltjuk a vasarlast igazolo szamlat, es megadunk egy bankszamlaszamot. Es amennyiben 2 vagy 3 golt szerez a Fradi, ugy a keszulek vetelaranak 20% illetve 30%-ot utaljak vissza.
Egyelore pozitiv, de a puding probaja majd az eves lesz.
(Bocs w333 nem rad valaszolva akartam elkuldeni.)
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Flashget #67002 üzenetére
Elolvastam es pont emiatt a resz miatt kerdeztem ra a Samsungnal:
"Amennyiben a Mérkőzésen az ellenfél csapata nem lő gólt a Chelsea FC-nek, akkor a Samsung kizárólag a vásárlás alkalmával egyébként adott 10 %-os Alapkedvezményt biztosítja a Vásárlónak."
Ez ugyanis ertelmezesem szerint azt jelenti, hogy en a vasarlaskor mar elore kaptam kedvezmenyt, csakhogy en ugy erzem nem kaptam, legalabbis feltuntetve 10%-os alapkedvezmeny nem volt az Euronics oldalan, most sincs ha venni akarsz Samsung TV-t. Nem irnak semmilyen kedvezmenyrol. Ugyanakkor az eDigitalnal tok mashogy van ez megcsinalva, ott elore latszik a 10% off.
Es engem ez erdekelt. Hogy ezt a 10%-ot az Euronicson keressem, vagy a Samsungon. Mert ok csak ezt irjak:
"Amennyiben a Vásárló a vásárlást követően, de a Promóciós Időszak alatt a jelen Részvételi Feltételek 3. pontjában részletezett adatokkal és regisztrációs formula kitöltésével regisztrálja a Terméket a my
.samsung.hu weboldalon, úgy az alábbiak szerint további kedvezményre („Kedvezmény”) válhat jogosulttá."De miert nem mondod el a te velemenyed. Az hogy en mit latok bele ezekbe a nyakatekert fogalmazasokba az azert nem egyenlo azzal ami a valosag ezert is cseteltem a Samsunggal. Bevallom oszinten, szamomra egyaltalan nem egyertelmu a Samsung fogalmazasa az altalad linkelt promocios jatekszabalyban
De ugyis a regisztracio utan fog kiderulni, hogy jar-e az alap 10% vagy csak az afeletti (ha lesz).
-
kulfoldi
aktív tag
-
kulfoldi
aktív tag
Sziasztok!
Az miert van, hogy a zsir uj H6400-esem nem tud youtube videokat 1080p-ben lejatszani, a legnagyobb amit be tudok allitani az 720p, nem is latszik az 1080p (pedig tudom, hogy a video tudja). Olvastam, hogy a netemtol fugghet, de az 30/10mb-es, semmi gond nem lehet, marcsak azert is mert ugyanerrol a netrol a monitorom siman lejatsza ugyanezeket a videokat 1080p-ben. Nem wifire, hanem vezetekesre van allitva a halozat. A nem youtube-os Full HD filmeket lejatsza gond nelkul a TV. Mitol lehet ez? Valamit be kellene allitanom? De hol? Meg soha nem tapasztaltam ilyet. Regebben volt egy F6400-em, azzal nem volt ilyen gond.
Koszi!
-
kulfoldi
aktív tag
válasz st6969 #67729 üzenetére
Persze, bongeszobol probalom, es ott van ez a gond. A youtube appnal en nem is talaltam azt a gombot amivel ki lehetne valasztani a felbontast. Szoval bongeszos youtube-rol van szo, es egy videonal sem tudom beallitani az 1080p-t (nincs ott az opcio) monitoron meg vigan szaladgalnak ugyanezek a videok 1080p-ben.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz szilacus #67734 üzenetére
Hat az fasza azert. Vettem egy 2014-es tv-t ami nem tud Full HD youtube videokat (meg ezek szerint mas smart dolgokat) lejatszani? A 2013-as F6400-emmel nem volt ilyen gond. Pedig annak csak 2 magos a procija ennek meg 4. Reszben ezert is vettem, hogy Youtube-os dolgokat nezzek rajta. Most ebbe bele kellene nyugodnom, vagy mit tudok csinalni?
-
kulfoldi
aktív tag
válasz donjohnson #67750 üzenetére
-
kulfoldi
aktív tag
Sziasztok!
Reszt vett itt valaki mas is az egy honappal ezelotti Samsung promocioban? (Fradi-Chealsea meccses) Ti visszakaptatok mar az termek aranak 10%-at? En meg nem es mar a 30 napos atutalasi hatarido is eltelt. Ma felhivom oket, csak erdeklodnek, hogy en vagyok az egyeduli akivel ez tortent?
Koszi!
Laci
-
kulfoldi
aktív tag
válasz bozont #68722 üzenetére
En semmit nem kaptam amikor a TV-t vettem. Ez a Samsung akcioja volt nem a bolte ahol a TV-t vettem. Ezen kivul azota nemhogy nottek az arak hanem csokkentek. Mielott megvettem a TV-t ketszer is beszeltem a Samsunggal es megerositettek, hogy a regisztralas fejeben jar a 10% az ezen feluli golok egy kulon tortenet lett volna. Innen is tobben megerositettek ezt.
Akkor ha jol ertem mindenki megkapta a 10%-at?
-
kulfoldi
aktív tag
válasz bozont #68728 üzenetére
En is az MM-ben es az Euronicsban vettem osszesen 2 TV-t es nem volt semmi 10% Samsung akcio ahol en vettem.
Meg Julius vegere idezek par kommentet, amikre alapozom a problemam:
Akkor te sem kaptal 10%-ot vissza, de az is lehet, hogy te nem is vettel reszt a jatekban? (nem toltottel fel szamlat, bankszamla adatokat stb.)
-
kulfoldi
aktív tag
válasz bobek72 #68731 üzenetére
Szerintem tok nem egyertelmu es ezt bozontnek is kuldom. Emiatt beszeltem ketszer a Samsunggal es amit ideztem azt ok mondtak. Egyebkent pont ezek voltam a kerdeseim es ezert beszeltem a Samsunggal es ok azt mondtak, hogy "ha nem szuletik Fradi gol, vagy 1 golt szerez csak a Fradi, akkor is a Samsung maga az aki visszautal 10%-ot 30 napon belul, amennyiben a megfelelo idoben lett vasarolva es regisztralva a keszulek (Juli. 25-Aug. 10) es feltoltjuk a vasarlast igazolo szamlat, es megadunk egy bankszamlaszamot. Es amennyiben 2 vagy 3 golt szerez a Fradi, ugy a keszulek vetelaranak 20% illetve 30%-ot utaljak vissza."
Akkor engem annak ellenere, hogy ketszer beszeltem veluk es csak ezert vettem a 2 TV-t dragabban mint lehetett volna (de azok a cegek nem szerepeltel a promocioban) engem faszan atvertek? Mert ahogy latom most mindenki engem tart hulyenek merthogy egyertelmunek latszik a dolog. Pedig mielott megvettem a TV-ket napokig itt vergodtem a forumon kerdezgettem akit lehetett es direkt egyeztettem a Samsunggal.
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Flashget #68737 üzenetére
Ne haragudj de te mirol beszelsz? En semmilyen alapkedvezmenyt nem kaptam! Vagy az volt a kedvezmeny, hogy elmehettem a boltba es megvehetettem? Mirol beszelsz? Ki volt irva mennyi en meg megvettem, semmilyen alapkedvezmeny nem volt a szamlaimon sincs semmi ilyenrol szo, es pont te irtad (meg a Samsung mondta), hogy az ilyen akciokat a forgalmazo talalja ki, nem a viszontelado boltok es utolag a forgalmazo is allja. Semmit nem kaptam. Te ugy tettel mint aki ert hozza, en meg benyeltem. De nem a te hibad, a Samsung vert at.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest