- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- VoIP telefonálás
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Ubiquiti hálózati eszközök
- foobar2000
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatopulos
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy mennyire ajánlanátok a samsung 49MU6452-t?
Olyan 280 alatt keresek 4K HDR tévét, főleg filmezésre és PS4 pro játékokhoz kellene. (esténként tv adások)
Úgy tudom ez csak 60 Hz-es.
Mi az ami látható egy 60 és egy 120 Hz tv között? Vibrálni fog 60-es?Elötte volt nálam kipróbálás céljából egy LG 49sj810v, de azt vissza adtam, mert idegesített a helyi fényerő felemás eredménye és a gyors mozgásoknál megfigyelhető akadás jelensége. És igazából nem is éreztem úgy, hogy élnének a színek az Lg-in.
Jelen pillanatban még mindig a 10 éves samsung 40LE656A tévét használom otthon, már 10 éve. Nekem ennek a színei kellemesebbek és élet telibbek, mint amilyen az LG-jé volt. Az Lg-t 2 hétig csavargattam, de az istennek nem sikerült jól beállítani, hogy elégedett legyek a képpel, színekkel.
-
Tatopulos
csendes tag
sziasztok, nézegetve a samsung UHD tévéket én nem találtam 60 Hz-esnél nagyobbat 300 kiló alatt. Lehetséges, hogy nincs ebben a kategóriában 100hz tévéjük?
-
Tatopulos
csendes tag
válasz PuMbA #114042 üzenetére
Én főleg a filmekre értettem, ahol gyors jelenetek vannak. Nekem itthon csak egy 24 colos monitorom van és azon valóban teljesen jó eredmények vannak játék és film közben is, de gondolj csak bele hogy az apróbb hibák egy nagy tévén (50 col és fölötte) már jobban meglátszanak, azok is nagyobbak lesznek.
-
Tatopulos
csendes tag
válasz PuMbA #114057 üzenetére
Az akadást nem úgy értettem.
Mivel sokféle kamera rögzítési formátum van, a gyors jeleneteknél, ha nem elég a képkockaszám a folyamatos megjelenítéshez, akkor szaggat a kép.Ez új és nagyobb tv vásárlásakor jobban szembe tűnik, a mérettel nő a szaggatások mérete is, jobban észre lehet venni, eltereli az ember figyelmét, főleg az első időkben, amikor azt szeretné az ember hogy a 250-300 ezer forintos tvéje ugyan legyen már majdnem tökéletes.
Persze ez nem a tv hibája, minden gyártó próbál egyre hatékonyabb mozgásjavító eljárásokat a tv-jükbe építeni. Kérdés, hogy kinek hogy siker eltüntetni vagy inkább javítani a judger jelenségen.
Nekem meglepetés volt egy 50 colos tvén mennyivel jobban zavaró tud lenni ez a jelenség, mint egy 40 coloson.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest