-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz bisiz #141226 üzenetére
[KATT IDE], meg IDE.
Keress rá a fórumtárs hozzászólásaira van még pár.
Nekem pl q70->q80-ból az előbbi maradt a felhasználási szokásaim és az ár alapján. A fényerő bőven elég a 70-en (de e téren a 80 erősebb), nem kellett sem a tükröződés mentes bevonat sem a nagy látószög, de kellett az extra kontraszt és fekete ami valóban jobb. Blooming meg van mindkettőn, de ez beállítás kérdése is és ugye mennyire zavar ( nekem pl alig észrevehető és nem is zavar).
Hozzáteszem, hogy ezen különbségek akkor látszanak igazán amikor a 2 tv egymás mellett van, amúgy közel sem olyan markáns.[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz bisiz #141226 üzenetére
Q82R van nálam. Majdnem Q80, de van az a bizonyos réteg rajta. Én azt mondom jobb deal a réteg egy kis kontrasztért. Így is bitang mények a színek, feketék. Viszont azt azonnal észre veszed ha kicsit is más szög miatt elkezd fakulni, torzulni a színvilág.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest