Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PuMbA

titán

válasz w333 #130272 üzenetére

"Színköznél ha átállítom Auto -ra akkor mintha egy fehér ködfátyol lenne és a színek is sokkal fakóbbak lesznek, ez így nagyon nem tetszik !"

Akkor nyomj több kontrasztot és a szín állítóval színt :) A Színköz nem erre való. A TV belső lejátszóját használod? Egyébként ha Film módra teszed a TV-t, akkor még "ködfátolyosabb" lesz minden, szóval csak nézőpont kérdése az egész (Trabant után egy Opel kiválónak tűnik, de egy Mercedes AMG után nem), mert Normál módban is van egy alap élesítés és világosítás a képen.

[ Szerkesztve ]

törölt tag

válasz w333 #130272 üzenetére

PuMbA (PH! félisten) ebben a szakértő, nem venném el tőle a lehetőséget, hogy ezt bővebben kifejtse Neked!

Tudod, amikor én megvettem a tv-t, a Normál képmód volt az, amit a legjobbnak tartottam. Aztán fel lettem homályosítva, hogy a Film képmód az, ami azt adja vissza, amit látnom kellene. A váltás nem volt zökkenésmentes, de ma már minden forrás esetében ezt a beállítást használom, sőt HDR esetén még a Helyi sötétítés esetén a Magas beállítást is átállítom Alacsonyra, miközben semmi mást nem változtatok a Film képmód alapértelmezett beállításaiban. Illetve újabban még a Digitális tiszta megjelenítést és az Auto Motion Plus-beállításokat is kikapcsolom.

Ami, még nagyon fontos, hogy úgy állítsd be, ahogy azt Te jónak látnod, elvégre Te használod. ;)

Új hozzászólás Aktív témák