-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz vinikorn #28112 üzenetére
Vannak Tv-k, amik már most is értelmesen vesznek fel.
Nekünk UPC digitalunk van. Rengetegen nem tudtak felvenni dvd felvevővel műsort, mert kódolt volt. Neves gyártók (samsung, sony stb.) dvd felvevők használhatatlanok voltak. Nekünk Laser márkájú van és gond nélkül vett fel hackelés nélkül. Az ok egyszerű, jogvédelem, amivel az olcsó márkák nem foglalkoznak. -
tarkatehen
tag
válasz vinikorn #28164 üzenetére
A D6500 sajnos nem tudja még a 3D-t full HD felbontásban. Pl ha küldesz rá full SBS jelet, közli, hogy nem támogatott felbontás, illetve ha egy 3D blu-rayt játszol le, akkor csak Samsung 3D szerepel a feliratnál amikor jelzi, hogy kapcsold be a szemüveget mert 3D jel érkezett, amíg a 7-es és 8-as széria már ott egy FULL HD 3D felirattal jeleníti meg.
Kép a képben funkciót akkor tudod előcsalni, ha mondjuk az egyik HDMI beneneten nézel műsort és megnyomot a tools gombot a távirányítón. Nem tud TV adás esetén kép a képbent.
-
szelidorzo
aktív tag
válasz vinikorn #28558 üzenetére
Azért ez tetszett!
"Nem akarok warezolni. Ingyenes program nincs Windowsra?"Végül is egy kódolt felvételt (ami csak a felvevő eszközön (tv-n) játszható le, akarsz számítógépen szerkeszteni (stb), de Te nem akarsz warezolni (nem ingyenes programot beszerezni a warezoláshoz (felvett anyag szerkesztéshez)
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
AttyVin
aktív tag
válasz vinikorn #28606 üzenetére
(P:J)Trial limitations:
The Software copies files with the size below 64KB only.(/P)Hát, ennyire free...
Én ezzel próbáltam és ment is: ZAR 9.1 (recovery)
Hogy a felvétel konvertálása "warez-e" vagy nem, valószínűleg más kérdés.
Ennek a logikának megfelelően gyakorlatilag semmi sem lehetne másolható?
Ha VHS-re rögzítem az OK, ha digitálisan akkor nem? A minőségen
kívül mi a különbség?[ Szerkesztve ]
Üdv, Vino
-
AttyVin
aktív tag
-
AttyVin
aktív tag
válasz vinikorn #28919 üzenetére
Hát, a telepítéskor felad egy kodek-telepítési opciót.
Azt nem tudom, hogy ezzel mennyire "szemetel" és mi van, ha nem engedem telepíteni.
Az AVIDEMUX-ot is használtam (nem ezekhez a formátumokhoz), de sokkal lassabb és kicsit nehézkesebb is. Viszont, ha csak konvertálunk és nem nagyon állítgatunk semmi mást, akkor valamivel jobb képminőséget ad, mint a másik.
Viszont mindkettő teljesen free...
[ Szerkesztve ]
Üdv, Vino
-
RudY
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz vinikorn #29041 üzenetére
a leggyakrabban keresetteket listázza asszem, nem tudjak kitorolni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
nismoka
addikt
válasz vinikorn #29288 üzenetére
Tesztelgettem az ES6500 és az ES8000 web böngésző gyorsaságát, nagyon minimálisan gyorsabb csak az ES8000 a két magos procija ellenére. Az ES6500-nál gyötrelmes sokszor a szöveg beírása, akadozik laggol. Az ES8000 picivel jobb de még mindig nagyon lassan tölt be egy kicsit "zsúfoltabb" weboldalt pld egy nagyon alap androidos telefonhoz képest is. Nem tudom miért nem képesek egy alap android szintet hozni legalább. Konkrétan a Smart felület elérése pár mp. A DLNA video lejátszás pld telefonról wifi-vel viszont elég gyors.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tutu7030
veterán
válasz vinikorn #32131 üzenetére
Hú, szóval wint használsz.. Volt arról is szó, hogy win alatt mivel lehet elérni az xfs partíciót, de nem emlékszem rá. Én ubuntuval másoltam át a fájlokat. De már a samygo-s megoldást használom, így nem kell utólag a pc-n szórakozni a fájlokkal. Ha jól amlékszem, a decrypt program ts-be teszi át a fájlokat.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
BBéci
legenda
válasz vinikorn #32140 üzenetére
BR-t nem tudok ajánlani, mert azt sem tudom micsoda.
Ha Blu-ray-lejátszóra gondoltál, azt BD-nek rövidítik a Bluray Disc szóból.
Igazából bármilyet vehetsz hozzá, ami szimpatikus, akár Samsungot is.Nem igazán látom értelmét a PVR-es mizériának, arra és úgy kell használni, amire és ahogy kitalálták. Rögzíted, megnézed, kitörlöd.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
RudY
addikt
válasz vinikorn #32140 üzenetére
Az általánosságban megszokott dolgok itt is érvényesek: mennyit szánsz rá maximum, mire használnád leginkább (BR, DVD lemezek vagy inkább egyéb formátumok lejátszására), van-e hangrendszer és ahhoz megfelelően a legjobb csatlakozási módot választani, fontos-e a felvétel és a belső tárhely stb. Ahogy körvonalazódik az elvárás, jöhet a gugli és a tesztek felkutatása Elég nagy az árbeli szórás 20 ezertől a csillagos égig, egyelőre a 3D tudása a fix pont, ami gondolom mindenképp alapnak számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest