Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark444
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon nagy bakit követtem el. Véletlenül sikerült törölnöm magát a My Storage mappát...(félrekattintottam). Minden adatom elveszett és nem tudom, hogy lehetne egy újat csinálni 8 GB szabd helyel. Kérlek válaszoljatok, na gyon fontos lenne -
Mark444
csendes tag
Köszi sikerült megoldani hardresettel
-
Mark444
csendes tag
Szia olvasgattam fórumon, és úgy tűnik, enyhén penge vagy Omniából Lenne, egy kérdésem, ami lehet egy picit komplex Hogy kell a mobilom "Shell" jét megváltoztatni? Vannak előzmények: Használtam kaptam a mobilt, és szerintem minden jó régi rajta tehát van hozzá kábelem de sajnos nem kompatibilis xp sp3-al, ezért bluetooth kapcsolattal csinálok mindent. Visszatérve az alap kérdésemhez, nagyon örülnék ha tudnál segíteni
-
Mark444
csendes tag
Sziasztok, véleményeket kérnék, hogy melyik a legjobb és legszebb shell i900-hoz kérnék hozzá letöltő linket, .cab kiterjesztéssel legyen a shell ha lehetséges
-
Mark444
csendes tag
Sziasztok, véleményt kérnék, nemrég kaptam egy 1 hónapos használt Omniát ( imádom), tehát a kérdés Melyik Shell-el néz ki a legjobban, és melyikkel praktikusan gyors? Ha lehet linkel és cab kiterjesztéssel segítsetek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest